Hovatek Forum
Tecno p5 only vibrate when power on - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: Tecno p5 only vibrate when power on (/thread-1165.html)

Pages: 1 2 3


Tecno p5 only vibrate when power on - kay4dam69 - 01-16-2015

My tecno p5 just went off and refuse to on buh it only vibrate when i press the power key...i have an old tecno p5 mtk backup and sp flash tool


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - hovatek - 01-16-2015

(01-16-2015, 06:07 PM)kay4dam69 Wrote:  My tecno p5 just went off and refuse to on buh it only vibrate when  i press the power key...i have an old tecno p5 mtk backup and sp flash tool

charge the battery using a desktop charger for about 2 hours then try booting again. if the same thing then re-flash the mtk backup


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - kay4dam69 - 01-17-2015

Have tried re flashing it but i got an error {4032} message


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - hovatek - 01-17-2015

(01-17-2015, 08:12 AM)kay4dam69 Wrote:  Have tried re flashing it but i got an error {4032} message

error 4032 is a mismatch error. means the ROM you're trying to flash isnt compatible with your phone. whats the color of the TECNO that displays when your phone boots, white or blue? 


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - kay4dam69 - 01-17-2015

Its Blue


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - hovatek - 01-17-2015

(01-17-2015, 06:31 PM)kay4dam69 Wrote:  Its Blue

following this guide @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html , uninstall VCOM, preloader and vcom drivers using usb deview then re-install
next, delete the sp flash tool folder then re-extract . try flashing the files again


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - kay4dam69 - 01-17-2015

Ok,but hope the version of the sp flash tool has nothing to do with it because i make use of version 3.1


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - hovatek - 01-17-2015

(01-17-2015, 08:59 PM)kay4dam69 Wrote:  Ok,but hope the version of the sp flash tool has nothing to do with it because i make use of version 3.1
it shouldnt but you might need to download a higher version because its sometimes a version thing


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - kay4dam69 - 01-17-2015

Ok,have been tryin to get another version since morning and all d 1 i download didnt work,please kindly help me with a link to download the real file.


RE: Tecno p5 only vibrate when power on - hovatek - 01-18-2015

(01-17-2015, 10:20 PM)kay4dam69 Wrote:  Ok,have been tryin to get another version since morning and all d 1 i download didnt work,please kindly help me with a link to download the real file.

links to two versions are give @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html