Hovatek Forum
[Please help] PDA net error - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: LAPTOP / DESKTOP COMPUTERS HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-68.html)
+--- Forum: Windows (https://forum.hovatek.com/forum-69.html)
+--- Thread: [Please help] PDA net error (/thread-12860.html)

Pages: 1 2


PDA net error - AnselmKing - 04-26-2016

Please I need help on how to fix my PDA net..
It started showing me PDA net error yesterday.

I have uninstalled and installed it again but it keeps saying error
I need help


RE: PDA net error - hovatek - 04-26-2016

(04-26-2016, 09:50 AM)AnselmKing Wrote:  Please I need help on how to fix my PDA net..
It started showing me PDA net error yesterday.

I have uninstalled and installed it again but it keeps saying error
I need help

What's the error message?


RE: PDA net error - AnselmKing - 04-26-2016

PDA net cannot start.
Please make sure you have pda net installed on phone and. enable USB debugging on phone.....Something like that


RE: PDA net error - X3non - 04-27-2016

(04-26-2016, 07:40 PM)AnselmKing Wrote:  PDA net cannot start.
Please make sure you have pda net installed on phone and. enable USB debugging on phone.....Something like that

* ensure usb debugging is enabled on your phone
* try using a different USB cord

BUT if you are trying to connect the PC to the internet using the phone as modem, then also
* install pda.net android app
* start the app and tick activate usb tether
* then connect pda.net on the PC


RE: PDA net error - AnselmKing - 04-28-2016

Thanks
I have done all these things... I have been using it before and all of a sudden, the error message started popping up...
Do you have any idea please


RE: PDA net error - hovatek - 04-29-2016

(04-28-2016, 11:03 PM)AnselmKing Wrote:  Thanks
I have done all these things... I have been using it before and all of a sudden, the error message started popping up...
Do you have any idea please

What exactly are you trying to do with pdanet?


RE: PDA net error - AnselmKing - 04-30-2016

I usually browse with it. I want to do an MTK backup my MTK droid tools o, Adb program...none of them detects my phone again.
I have uninstalled and installed that pdanet several times but it is still displaying error after installation


RE: PDA net error - hovatek - 04-30-2016

(04-30-2016, 12:08 AM)AnselmKing Wrote:  I usually browse with it. I want to do an MTK backup my MTK droid tools o, Adb program...none of them detects my phone again.
I have uninstalled and installed that pdanet several times but it is still displaying error after installation

Uninstall pdanet from your phone then try using a different PC


RE: PDA net error - AnselmKing - 04-30-2016

I only have one..
Thanks though


RE: PDA net error - hovatek - 04-30-2016

(04-30-2016, 01:36 PM)AnselmKing Wrote:  I only have one..
Thanks though

Uninstall pdanet from your phone and try again