Hovatek Forum
[Please help] ROOTING TECNO C9pro - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: DEVELOPMENT (https://forum.hovatek.com/forum-38.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-39.html)
+--- Thread: [Please help] ROOTING TECNO C9pro (/thread-14985.html)



ROOTING TECNO C9pro - Nicholaz - 09-13-2016

please, how to root tecno C9 pro. it comes with 3gb ram and 32gb memory


RE: ROOTING TECNO C9pro - matybazz - 09-14-2016

(09-13-2016, 01:51 PM)Nicholaz Wrote:  please, how to root tecno C9 pro. it comes with 3gb ram and 32gb memory

Already replied https://forum.hovatek.com/thread-14984.html


RE: ROOTING TECNO C9pro - hovatek - 09-24-2016

(09-13-2016, 01:51 PM)Nicholaz Wrote:  please, how to root tecno C9 pro. it comes with 3gb ram and 32gb memory

See the Tecno C9 Pro rooting guide @ https://blog.hovatek.com/how-to-root-the-tecno-camon-c9-pro/