Hovatek Forum
[Development] How to root Tecno Camon C9 - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: DEVELOPMENT (https://forum.hovatek.com/forum-38.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-39.html)
+--- Thread: [Development] How to root Tecno Camon C9 (/thread-15268.html)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: How to root Tecno Camon C9 - hovatek - 05-05-2017

(05-04-2017, 09:04 PM)Frenzy Wrote:  Why it's that the twrp recovery is not working?

Sent from my TECNO-C9 using the Hovatek Forum App

Not working as in?


RE: How to root Tecno Camon C9 - Frenzy - 05-06-2017

(05-05-2017, 09:46 AM)hovatek Wrote:  
(05-04-2017, 09:04 PM)Frenzy Wrote:  Why it's that the twrp recovery is not working?

Sent from my TECNO-C9 using the Hovatek Forum App

Not working as in?

After i flash twrp recovery den i boot mine twrp recovery, it's refused to touch

Sent from my TECNO-C9 using the Hovatek Forum App


RE: How to root Tecno Camon C9 - X3non - 05-06-2017

(05-06-2017, 09:02 AM)Frenzy Wrote:  After i flash twrp recovery den i boot mine twrp recovery, it's refused to touch

Sent from my TECNO-C9 using the Hovatek Forum App

Please stick to your thread @ https://forum.hovatek.com/thread-18239.html


RE: How to root Tecno Camon C9 - segni - 08-09-2017

Gideon says:
August 26, 2016 at 5:57 pm
Hmm still not rooted here are the following commands I ran on d PC
1 adb devices
2 adb reboot-bootloader
3 fast boot OEM unlock
4) fastboot reboot recovery.IMG

It showed me the installation page like u said I tapped on keep read only then install selected super su then the installation started but at the end it showed a message in red colour updating partition details..

Failed to mount /data invalid argument

Then below the message it showed two options delete catches and Reboot system I clicked on Reboot system the phone showed the tecno booting logo then went blast for 2 seconds then showed the symbol again then showed erasing then rebooted then I installed the root checker
And the root checker displayed
Sorry! Root access is not properly installed on this device ….
Pls check the commands did I miss anyone or is it from d supersu? Pls help
REPLY
Hovatek says:
August 26, 2016 at 6:05 pm
Repeat the procedure from fastboot boot recovery.img
Hovatek or Gedion please help me the same problem.


RE: How to root Tecno Camon C9 - hovatek - 08-10-2017

(08-09-2017, 11:24 AM)segni Wrote:  .

What exactly do you need?


RE: How to root Tecno Camon C9 - segni - 08-10-2017

I just want to root tecno camon c9 and I followed the procedure that is posted on this forum. However it shows the above message when I flash with SuperSU version 2.76


RE: How to root Tecno Camon C9 - segni - 08-10-2017

(08-10-2017, 07:17 AM)hovatek Wrote:  
(08-09-2017, 11:24 AM)segni Wrote:  .

What exactly do you need?

just want to root tecno camon c9 and I followed the procedure that is posted on this forum. However it shows the above message when I flash with SuperSU version 2.76


RE: How to root Tecno Camon C9 - hovatek - 08-11-2017

(08-10-2017, 06:16 PM)segni Wrote:  I just want to root tecno camon c9 and I followed the procedure that is posted on this forum. However it shows the above message when I flash with SuperSU version 2.76

What message?


RE: How to root Tecno Camon C9 - segni - 08-12-2017

(08-11-2017, 11:10 AM)hovatek Wrote:  
(08-10-2017, 06:16 PM)segni Wrote:  I just want to root tecno camon c9 and I followed the procedure that is posted on this forum. However it shows the above message when I flash with SuperSU version 2.76

What message?

It shows some error by red color at beginning and run some operation finally it says couldnt update partition. Is it because I have choosen keep read only ?


RE: How to root Tecno Camon C9 - X3non - 08-12-2017

(08-12-2017, 08:39 AM)segni Wrote:  It shows some error by red color at beginning and run some operation finally it says couldnt update partition. Is it because I have choosen keep read only ?

we'll need to see a screenshot of this error message