Hovatek Forum
Gateway ne56r laptop - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: LAPTOP / DESKTOP COMPUTERS HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-68.html)
+--- Forum: Windows (https://forum.hovatek.com/forum-69.html)
+--- Thread: Gateway ne56r laptop (/thread-15328.html)



Gateway ne56r laptop - Samwanjeri - 10-03-2016

At times my laptop boots but when you play media files there's no sound output. When I uninstall Realtek audio driver from device manager then click on action, scan for hardware changes the problem gets solved. Im running on windows 7 64bit and all drivers all updated. This only happens at times. What's the way out?

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile


RE: Gateway ne56r laptop - hovatek - 10-04-2016

(10-03-2016, 08:02 PM)Samwanjeri Wrote:  At times my laptop boots but when you play media files there's no sound output. When I uninstall Realtek audio driver from device manager then click on action, scan for hardware changes the problem gets solved. Im running on windows 7 64bit and all drivers all updated. This only happens at times. What's the way out?

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile

You could search for the drivers at your manufacturer's website or do a system restore to a time you weren't having this issue


RE: Gateway ne56r laptop - Samwanjeri - 10-04-2016

Means reinstalling windows

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile


RE: Gateway ne56r laptop - hovatek - 10-04-2016

(10-04-2016, 02:44 PM)Samwanjeri Wrote:  Means reinstalling windows

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile

No. SeeĀ https://blog.hovatek.com/how-to-do-a-system-restore-on-a-pc/