Hovatek Forum
Review:Itel A32F hands-on review... READ MORE (Jun, 2018)
[Please help] How do I ROOT my TECNO W2? - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: DEVELOPMENT (https://forum.hovatek.com/forum-38.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-39.html)
+--- Thread: [Please help] How do I ROOT my TECNO W2? (/thread-16055.html)



How do I ROOT my TECNO W2? - Leader - 11-22-2016

I'm a New Member here, I created an Account here jusr because of this issue. Pls anyone with a sure working way to ROOT TECNO W2 (running Android 6 (Marshmallow)) should drop the full Tutorial here. I'm in Dear need, as the Phone doesn't allow Installing Apps to SD and I'm a FAN of Rooting, can't you without it. Thanks.
WhatsApp: 08100169039
My E-mail: imamddahir@gmail.com


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - hovatek - 11-22-2016

(11-22-2016, 02:54 PM)Leader Wrote:  I'm a New Member here, I created an Account here jusr because of this issue. Pls anyone with a sure working way to ROOT TECNO W2 (running Android 6 (Marshmallow))  should drop the full Tutorial here. I'm in Dear need, as the Phone doesn't allow Installing Apps to SD and I'm a FAN of Rooting, can't you  without it. Thanks.
WhatsApp: 08100169039
My E-mail: imamddahir@gmail.com

We'll be happy to help.
Backup the firmware in scatter format using https://forum.hovatek.com/thread-13347.html
upload the recovery.bin and post the download link here


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - Leader - 11-24-2016

(11-22-2016, 08:10 PM)hovatek Wrote:  
(11-22-2016, 02:54 PM)Leader Wrote:  I'm a New Member here, I created an Account here jusr because of this issue. Pls anyone with a sure working way to ROOT TECNO W2 (running Android 6 (Marshmallow))  should drop the full Tutorial here. I'm in Dear need, as the Phone doesn't allow Installing Apps to SD and I'm a FAN of Rooting, can't you  without it. Thanks.
WhatsApp: 08100169039
My E-mail: imamddahir@gmail.com

We'll be happy to help.
Backup the firmware in scatter format using https://forum.hovatek.com/thread-13347.html
upload the recovery.bin and post the download link here
Alright. I will.


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - Leader - 11-24-2016

(11-22-2016, 08:10 PM)hovatek Wrote:  
(11-22-2016, 02:54 PM)Leader Wrote:  I'm a New Member here, I created an Account here jusr because of this issue. Pls anyone with a sure working way to ROOT TECNO W2 (running Android 6 (Marshmallow))  should drop the full Tutorial here. I'm in Dear need, as the Phone doesn't allow Installing Apps to SD and I'm a FAN of Rooting, can't you  without it. Thanks.
WhatsApp: 08100169039
My E-mail: imamddahir@gmail.com

We'll be happy to help.
Backup the firmware in scatter format using https://forum.hovatek.com/thread-13347.html
upload the recovery.bin and post the download link here
I couldn't.
My PC Crashed some days back.


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - hovatek - 11-24-2016

(11-24-2016, 02:16 PM)Leader Wrote:  I couldn't.
My PC Crashed some days back.

So there's no PC to use?


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - Leader - 11-24-2016

I can't even do the Task Sir.
@Hovatel


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - hovatek - 11-25-2016

(11-24-2016, 09:49 PM)Leader Wrote:  I can't even do the Task Sir.
@Hovatel

OK.
You'll have to hope we find a W2 user to volunteer


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - Leader - 11-27-2016

(11-25-2016, 11:17 AM)hovatek Wrote:  
(11-24-2016, 09:49 PM)Leader Wrote:  I can't even do the Task Sir.
@Hovatel

OK.
You'll have to hope we find a W2 user to volunteer

I hope So BOSS.


RE: How do I ROOT my TECNO W2? - hovatek - 04-02-2017

See rooting guide @ https://forum.hovatek.com/thread-17777.html