Hovatek Forum
Help me! - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: Help me! (/thread-1672.html)

Pages: 1 2


Help me! - uthman51 - 03-02-2015

Please I have problem with my [email protected] s60 it restart by it self and sometime it will hang and will take like 20 minute b4 functioning again...I have factory reset it some many times but it still d same...please what I can do?


RE: Help me! - hovatek - 03-02-2015

(03-02-2015, 08:09 PM)uthman51 Wrote:  Please I have problem with my [email protected] s60 it restart by it self and sometime it will hang and will take like 20 minute b4 functioning again...I have factory reset it some many times but it still d same...please what I can do?

does it return to normal shortly after a factory reset or factory reset doesn't have any effect whatsoever?


RE: Help me! - uthman51 - 03-04-2015

Factory reset does not have any effect on it


RE: Help me! - hovatek - 03-04-2015

(03-04-2015, 04:23 PM)uthman51 Wrote:  Factory reset does not have any effect on it

1. After factory reset, do things come back to normal for a while or they just continue like before the factory reset?
2. have you tried changing your SD card?


RE: Help me! - uthman51 - 03-05-2015

I haven't


RE: Help me! - hovatek - 03-05-2015

(03-05-2015, 08:15 PM)uthman51 Wrote:  I haven't

if a new memory card doesnt fix it then you'll need to flash the stock ROM


RE: Help me! - uthman51 - 03-09-2015

I have removed d memory card and it still same...please guide me on how to flash d stock ROM am a novice


RE: Help me! - hovatek - 03-09-2015

(03-09-2015, 12:35 AM)uthman51 Wrote:  I have removed d memory card and it still same...please guide me on how to flash d stock ROM am a novice

can you get access to a working phone of the same model?


RE: Help me! - uthman51 - 03-14-2015

Yes I can have access to it


RE: Help me! - hovatek - 03-15-2015

(03-14-2015, 11:58 PM)uthman51 Wrote:  Yes I can have access to it

1. root the working phone using https://forum.hovatek.com/thread-489.html
2. backup the working phone using https://forum.hovatek.com/thread-468.html
let me know when backup is done