Hovatek Forum
Review:Itel A32F hands-on review... READ MORE (Jun, 2018)
Infinix hot 3 LTE network problem - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: Infinix hot 3 LTE network problem (/thread-16935.html)



Infinix hot 3 LTE network problem - Drbee - 01-28-2017

I need help with infinix hot 3 LTE running on Qualcomm chipset. My sim card is detected (visible in sim settings) but no network coverage. I Have tried:
i. Using different sims
ii. Setting sim to 3g/2g automode
III. Manual search network
iv. Factory reset
V. Flashing latest firmware update

Problem persists, need help as soon as possible


RE: Infinix hot 3 LTE network problem - hovatek - 01-28-2017

(01-28-2017, 10:16 AM)Drbee Wrote:  I need help with infinix hot 3 LTE running on Qualcomm chipset. My sim card is detected (visible in sim settings) but no network coverage. I Have tried:
i. Using different sims
ii. Setting sim to 3g/2g automode
III. Manual search network
iv. Factory reset
V. Flashing latest firmware update

Problem persists, need help as soon as possible

1. How did this start?
2. Does the phone still have IMEI
3. Have you tried a factory wipe under Settings > Storage?


RE: Infinix hot 3 LTE network problem - Drbee - 01-28-2017

(01-28-2017, 05:05 PM)hovatek Wrote:  
(01-28-2017, 10:16 AM)Drbee Wrote:  I need help with infinix hot 3 LTE running on Qualcomm chipset. My sim card is detected (visible in sim settings) but no network coverage. I Have tried:
i. Using different sims
ii. Setting sim to 3g/2g automode
III. Manual search network
iv. Factory reset
V. Flashing latest firmware update

Problem persists, need help as soon as possible
Quote:1. How did this start?

I didn't do anything wrong, just restarted my phone and no network coverage

Quote:2. Does the phone still have IMEI

Yes, imei is intact

Quote:3. Have you tried a factory wipe under Settings > Storage?

Yes already did factory wipe from settings and also stock recovery (no cwm/twrp img for the device)



RE: Infinix hot 3 LTE network problem - hovatek - 01-29-2017

(01-28-2017, 10:50 PM)Drbee Wrote:  Yes already did factory wipe from settings and also stock recovery (no cwm/twrp img for the device)

If you're on Google hangout, drop your gmail address for a private session


RE: Infinix hot 3 LTE network problem - Drbee - 01-29-2017

(01-29-2017, 02:28 PM)hovatek Wrote:  
(01-28-2017, 10:50 PM)Drbee Wrote:  Yes already did factory wipe from settings and also stock recovery (no cwm/twrp img for the device)

If you're on Google hangout, drop your gmail address for a private session

Princedan067@gmail.com


RE: Infinix hot 3 LTE network problem - hovatek - 01-30-2017

(01-29-2017, 05:39 PM)Drbee Wrote:  Princedan067@gmail.com

Invite sent!


RE: Infinix hot 3 LTE network problem - bayor210 - 08-12-2018

pls help, i flashed my infinix note 3 pro, bt no network after flashing it.


RE: Infinix hot 3 LTE network problem - hovatek - 08-13-2018

(08-12-2018, 09:17 PM)bayor210 Wrote:  pls help, i flashed my infinix note 3 pro, bt no network after flashing it.

Please, create a new thread, this is someone else's support thread
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread