Hovatek Forum
Review:Itel A32F hands-on review... READ MORE (Jun, 2018)
fake iphone6 plus apn setting missing - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: fake iphone6 plus apn setting missing (/thread-17627.html)

Pages: 1 2


fake iphone6 plus apn setting missing - hackyft - 03-23-2017

phone act like iphone but its operating system is android. so there no option to change APN setting to there. wifi is ok. . .i need some help please

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hovatek - 03-23-2017

(03-23-2017, 12:22 PM)hackyft Wrote:  phone act like iphone but its operating system is android. so there no option to change APN setting to there. wifi is ok. . .i need some help please

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile

What exactly are you trying to achieve by changing APN? details please


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hackyft - 03-24-2017

cellular data setting. there is no option to set up apn. as you know if i cant set the access point then how can i use internet on my phone. wifi is working but not cellular data. thank you

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - X3non - 03-24-2017

(03-24-2017, 02:54 PM)hackyft Wrote:  cellular data setting. there is no option to set up apn. as you know if i cant set the access point then how can i use internet on my phone. wifi is working but not cellular data. thank you

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile

* note that some devices auto detect / configure APN for different networks
* and also note that some network's can connect to the internet using any available APN.
verify if your device or network falls into either category.


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hackyft - 03-25-2017

yeah you are right. but still i cant go to net with cellular data.

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hovatek - 03-25-2017

(03-25-2017, 04:30 PM)hackyft Wrote:  yeah you are right. but still i cant go to net with cellular data.

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile

I believe I came across a similar case a while back, The APN wasn't saving. It was a foreign device (Used CDMA there). Some devices don't give the APN option, guess yours is one of such.
Have you tried entering Engineering Mode?


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hackyft - 03-26-2017

*#*#4636#*#* this code bring me the menu and i tried to change the network type but GSM Only is working. someone suggest me to change it LTE/GSM (PRL) but i dindt show such option there. thank you again for your friendly help.

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hovatek - 03-26-2017

(03-26-2017, 01:48 PM)hackyft Wrote:  *#*#4636#*#* this code bring me the menu and i tried to change the network type but GSM Only is working. someone suggest me to change it LTE/GSM (PRL) but i dindt show such option there. thank you again for your friendly help.

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile

Apart from GSM, what other option do you have there?


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hackyft - 03-26-2017

WCDMA preferred, GSM ONLY, WCDMA ONLY, GSM AOUTO (PRL),CDMA AOUTO, CDMA ONLY. . .UNKNOWN!

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile


RE: fake iphone6 plus apn setting missing - hovatek - 03-27-2017

(03-26-2017, 07:53 PM)hackyft Wrote:  WCDMA preferred, GSM ONLY, WCDMA ONLY, GSM AOUTO (PRL),CDMA AOUTO, CDMA ONLY. . .UNKNOWN!

Sent from my GT-S7562 using Hovatek mobile

change to WCDMA prefered.
This still doesn't solve the APN issue yet but will give insight into the phone's functions