Hovatek Forum
Lenovo s850t no signal .but sim detected - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: Lenovo s850t no signal .but sim detected (/thread-19090.html)

Pages: 1 2 3 4


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - newjazzy - 07-06-2017

Good day ...meui meta method is only changing from red to green and it finally displayed
Cannot find the preloader /brom comport to boot meta mode for sp_brom handshake
Please check the usb drivers version or find the driver owner to check


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - hovatek - 07-07-2017

(07-06-2017, 04:03 PM)newjazzy Wrote:  Good day ...meui meta method is only changing from red to green and it finally displayed
Cannot find the preloader /brom comport to boot meta mode for sp_brom handshake
Please check the usb drivers version or find the driver owner to check

Upload a screenshot of the error message


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - newjazzy - 07-07-2017

Please where can I click to add the picture as attachment...or what if I write imei with engneering mode


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - freshtyt - 07-07-2017

(07-07-2017, 10:57 AM)newjazzy Wrote:  Please where can I click to add the picture as attachment...or what if I write imei with engneering mode

you can upload the picture anywhere then drop the link here.
BTW ensure to properly install vcom preloader using the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html then retry


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - newjazzy - 07-07-2017

https://i.imgur.com/bMDTiIQ.jpg


this the image
am sure vcom drivers are installed
what if I write I'm with engineering mode will the signal appear


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - innagee - 07-07-2017

(07-07-2017, 06:20 PM)newjazzy Wrote:  https://i.imgur.com/bMDTiIQ.jpg


this the image
am sure vcom drivers are installed
what if I write I'm with engineering mode will the signal appear

You can try it, Engineering method is No. 4 @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - hovatek - 07-08-2017

(07-07-2017, 06:20 PM)newjazzy Wrote:  https://i.imgur.com/bMDTiIQ.jpg


this the image
am sure vcom drivers are installed
what if I write I'm with engineering mode will the signal appear

When powered off and connected, what does the phone get detected as in Device Manager


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - newjazzy - 07-08-2017

it appear as MediateK preloader vcom port (com5)


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - newjazzy - 07-08-2017

Please I have write imei with miracle but yet no signal ...do u have the nvram of this phone so I can write it please


RE: Lenovo s850t no signal .but sim detected - hovatek - 07-09-2017

(07-08-2017, 09:08 PM)newjazzy Wrote:  Please I have write imei with miracle but yet no signal ...do u have the nvram of this phone so I can write it please

You'll need to get that from a working phone of the same model