Hovatek Forum
Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: Infinix Hot 2 X510 2GB issues (/thread-20294.html)

Pages: 1 2


Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Heywhy - 09-09-2017

My hot 2 doesn't show or indicate when connected to the laptop via USB cable.. Have tried using USB debug mode still doesn't comes up or show anything when connected. It only charges the phone and when I try to view the phone internal memory it doesn't show up the phone.

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - freshtyt - 09-09-2017

(09-09-2017, 01:08 PM)Heywhy Wrote:  My hot 2 doesn't show or indicate when connected to the laptop via USB cable.. Have tried using USB debug mode still doesn't comes up or show anything when connected. It only charges the phone and when I try to view the phone internal memory it doesn't show up the phone.

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum

try a different USB cord
ensure you selected mtp storage on your phone when you connect to the PC
also consider fixing mtp drivers on your PC @ https://blog.hovatek.com/how-to-fix-mtp-usb-device-driver-usb-device-not-configured-correctly-on-a-windows-pc/


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Heywhy - 09-09-2017

Have tried different USB still the same.. But when I use a different phone it is detected by the laptop

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Heywhy - 09-09-2017

I also noticed when I connect the phone to the laptop it shows andriod.process.media has stopped working on the phone

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - damiflex - 09-09-2017

(09-09-2017, 05:27 PM)Heywhy Wrote:  I also noticed when I connect the phone to the laptop it shows andriod.process.media has stopped working on the phone

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum
stopped working is an error message... you need to flash your device.


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Heywhy - 09-10-2017

How can I flash my device

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Heywhy - 09-10-2017

Hello anyone..

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - hovatek - 09-10-2017

(09-09-2017, 01:08 PM)Heywhy Wrote:  My hot 2 doesn't show or indicate when connected to the laptop via USB cable.. Have tried using USB debug mode still doesn't comes up or show anything when connected. It only charges the phone and when I try to view the phone internal memory it doesn't show up the phone.

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum

If the fix @ https://forum.hovatek.com/thread-15777.html doesn't work then you should have the phone's USB port checked


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Heywhy - 09-10-2017

It's been giving so much problem, please can I get a custom rom I can port too on my hot 2 with process

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum


RE: Infinix Hot 2 X510 2GB issues - Heywhy - 09-10-2017

Please get me a custom rom I can flash on Infinix X510 2GB with procedures. Thanks

Sent from my TECNO-L8Plus using Hovatek Forum