Hovatek Forum
How can I flash tecno t432 - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Feature Phone (https://forum.hovatek.com/forum-100.html)
+--- Thread: How can I flash tecno t432 (/thread-21208.html)



How can I flash tecno t432 - osuolale95 - 11-29-2017

Kudos. Please help me, how can I flash tecno t432 and I need link to download the firmware...


RE: How can I flash tecno t432 - innagee - 11-29-2017

(11-29-2017, 11:42 AM)osuolale95 Wrote:  Kudos. Please help me, how can I flash tecno t432 and I need link to download the firmware...

We'll list it @ https://forum.hovatek.com/thread-16075.html , once available. 

What's wrong with the phone and how did it start?


RE: How can I flash tecno t432 - osuolale95 - 12-04-2017

The phone will start on pressing the red button, but other buttons won't work... It will just hang


RE: How can I flash tecno t432 - maxxxiii - 12-05-2017

(12-04-2017, 09:42 PM)osuolale95 Wrote:  The phone will start on pressing the red button, but other buttons won't work... It will just hang

Download the firmware https://forum.hovatek.com/thread-21208.html


Sent from my Infinix X510 using Hovatek Mobile


RE: How can I flash tecno t432 - innagee - 12-05-2017

(12-04-2017, 09:42 PM)osuolale95 Wrote:  The phone will start on pressing the red button, but other buttons won't work... It will just hang

Does it hang on boot logo or it boot to home screen but buttons doesn't work?


RE: How can I flash tecno t432 - osuolale95 - 12-06-2017

Yes it boot to home screen but the buttons doesn't work...

I later connect the phone to PC, removed it and it started working normal again.


RE: How can I flash tecno t432 - maxxxiii - 12-07-2017

(12-06-2017, 08:23 PM)osuolale95 Wrote:  Yes it boot to home screen but the buttons doesn't work...

I later connect the phone to PC, removed it and it started working normal again.

Can calls come in when it hangs


Sent from my Infinix X510 using Hovatek Mobile


RE: How can I flash tecno t432 - osuolale95 - 12-08-2017

I'm not sure, cause call never enter till it comes back to life...


RE: How can I flash tecno t432 - maxxxiii - 12-09-2017

(12-08-2017, 06:47 PM)osuolale95 Wrote:  I'm not sure, cause call never enter till it comes back to life...

Flash the firmware at the link I posted above


Sent from my Infinix X510 using Hovatek Mobile