Hovatek Forum
[Please help] TECNO W3 WONT POWER AFTER FLASHING WITH MIRACLE BOX - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: [Please help] TECNO W3 WONT POWER AFTER FLASHING WITH MIRACLE BOX (/thread-21211.html)



TECNO W3 WONT POWER AFTER FLASHING WITH MIRACLE BOX - holatoj - 11-29-2017

And so it was aftr flashing a tecno w3 using mircacle box dump files and the process was fully comPleted with no errors

After that we powered it on and it wont power on, tried charging it wont charge.... Still discoverable to system partially


RE: TECNO W3 WONT POWER AFTER FLASHING WITH MIRACLE BOX - innagee - 11-29-2017

(11-29-2017, 12:19 PM)holatoj Wrote:  And so it was aftr flashing a tecno w3 using mircacle box dump files and the process was fully comPleted with no errors

After that we powered it on and it wont power on,  tried charging  it wont charge.... Still discoverable to system partially


What happened with the phone before you decided to flash it. 
also, did you by any chance take note of the build no. before flashing, because it might be an incompatible firmware issue.


RE: TECNO W3 WONT POWER AFTER FLASHING WITH MIRACLE BOX - hovatek - 11-29-2017

(11-29-2017, 12:19 PM)holatoj Wrote:  And so it was aftr flashing a tecno w3 using mircacle box dump files and the process was fully comPleted with no errors

After that we powered it on and it wont power on, tried charging it wont charge.... Still discoverable to system partially

You likely flashed an incompatible firmware.
Did you download any firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-19340.html ?


RE: TECNO W3 WONT POWER AFTER FLASHING WITH MIRACLE BOX - holatoj - 12-01-2017

(11-29-2017, 08:10 PM)hovatek Wrote:  
(11-29-2017, 12:19 PM)holatoj Wrote:  And so it was aftr flashing a tecno w3 using mircacle box dump files and the process was fully comPleted with no errors

After that we powered it on and it wont power on, tried charging it wont charge.... Still discoverable to system partially

You likely flashed an incompatible firmware.
Did you download any firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-19340.html ?

Yes i flashed an incompatible rom, just discovered yesteday when i cross checked build number and the build number of the rom i flashed.....it was a mistake.....

Now the phone wont power on like i said

2) its not discoverable to system again


Help me out hovatek


RE: TECNO W3 WONT POWER AFTER FLASHING WITH MIRACLE BOX - hovatek - 12-01-2017

(12-01-2017, 03:04 PM)holatoj Wrote:  Yes i flashed an incompatible rom, just discovered yesteday when i cross checked build number and the build number of the rom i flashed.....it was a mistake.....

Now the phone wont power on like i said

2) its not discoverable to system again


Help me out hovatek

Try other firmware from the link I posted in my previous reply