Hovatek Forum
Review:Itel A32F hands-on review... READ MORE (Jun, 2018)
My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why (/thread-22114.html)



My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why - Oloriebi - 02-22-2018

My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why


RE: My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why - maxpayne - 02-23-2018

(02-22-2018, 09:54 PM)Oloriebi Wrote:  My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why

Have you ever used 4G on the phone? You should also know that the phone has 4G bands it supports so you might not get 4G on every network's SIM you insert. Read more about this at https://journal.hovatek.com/how-to-check-if-your-network-service-providers-4g-or-5g-sim-card-will-work-on-a-particular-4g-or-5g-android-phone/

It would also help if you could explain more about this 4G issue like how it started

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Mobile


RE: My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why - Oloriebi - 03-03-2018

I didn't get the phone new
What I experienced is that the phone has been upgraded to version7


RE: My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why - juvette - 03-05-2018

(03-03-2018, 08:41 PM)Oloriebi Wrote:  I didn't get the phone new
What I experienced is that the phone has been upgraded  to version7

Take note of your current build number > Backup your firmware > Downgrade to version 6

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Mobile


RE: My phone infinix hot 4 pro don't have 4G network why - freshtyt - 03-05-2018

(03-03-2018, 08:41 PM)Oloriebi Wrote:  I didn't get the phone new
What I experienced is that the phone has been upgraded  to version7

did you check the link @juvette posted to know if your device actually supports the 4G network of the network sim you inserted?
and is your sim card 4G enabled as well?