Hovatek Forum
When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears chip type not match!h - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears chip type not match!h (/thread-23270.html)



When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears chip type not match!h - LTE AFIFY - 06-25-2018

When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears 


chip type not match!! target efuse value 0x94010000

help plessa
is it in
Firmware dedicated to me Nigeria


RE: When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears chip type not match!h - X3non - 06-25-2018

(06-25-2018, 02:12 PM)LTE AFIFY Wrote:  When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears 


chip type not match!! target efuse value 0x94010000

help plessa
is it in
Firmware dedicated to me Nigeria

it seems you're trying to flash the device
what exactly is wrong with your phone and how did the problem start?
also attach a full screenshot of the error message you got while trying to flash


RE: When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears chip type not match!h - hovatek - 06-26-2018

(06-25-2018, 02:12 PM)LTE AFIFY Wrote:  When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears 


chip type not match!! target efuse value 0x94010000

help plessa
is it in
Firmware dedicated to me Nigeria

This is a mismatch error.
Its either the firmware you're trying to flash isn't for your variant / build or you are holding a button when connecting to PC (which you shouldn't be doing)


RE: When the firmware is installed, a tecno wx3 lte font appears chip type not match!h - LTE AFIFY - 06-27-2018

I've solved the problem of passing the flash without preloader