Hovatek Forum
[Please help] TWRP recovery for Elephone A4 - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: DEVELOPMENT (https://forum.hovatek.com/forum-38.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-39.html)
+--- Thread: [Please help] TWRP recovery for Elephone A4 (/thread-23273.html)

Pages: 1 2 3


RE: TWRP recovery for Elephone A4 - AnnaS98 - 09-25-2018

Since I patched the boot.img file, the combination "Power + Volume Up" does not work anymore. That's why I use the Quick Reboot app to get into recovery mode.

If I've ported and flashed the original recovery file with your tool and then boot into recovery mode with the Quick Reboot app, the screen turns black and the phone vibrates endlessly. You can not turn it off then. I can only solve the problem if I flash the original recovery with the SP Flash Tool.


RE: TWRP recovery for Elephone A4 - innagee - 09-25-2018

(09-25-2018, 02:10 PM)AnnaS98 Wrote:  Since I patched the boot.img file, the combination "Power + Volume Up" does not work anymore. That's why I use the Quick Reboot app to get into recovery mode.

If I've ported and flashed the original recovery file with your tool and then boot into recovery mode with the Quick Reboot app, the screen turns black and the phone vibrates endlessly. You can not turn it off then. I can only solve the problem if I flash the original recovery with the SP Flash Tool.

Please create a new thread for your device issue, this is someone else's support thread.
See https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread.


RE: TWRP recovery for Elephone A4 - AnnaS98 - 09-25-2018

(09-25-2018, 06:59 PM)innagee Wrote:  
(09-25-2018, 02:10 PM)AnnaS98 Wrote:  Since I patched the boot.img file, the combination "Power + Volume Up" does not work anymore. That's why I use the Quick Reboot app to get into recovery mode.

If I've ported and flashed the original recovery file with your tool and then boot into recovery mode with the Quick Reboot app, the screen turns black and the phone vibrates endlessly. You can not turn it off then. I can only solve the problem if I flash the original recovery with the SP Flash Tool.

Please create a new thread for your device issue, this is someone else's support thread.
See https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread.

Seriously? That's the same device!? 

OK [Image: biggrin.gif]