Hovatek Forum
[Please help] NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: [Please help] NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 (/thread-25500.html)

Pages: 1 2 3


NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - uziyl - 10-29-2018

Please I need help I did an update on my phone TECNO CM CA6 using SP flash tool and lost network signal after. The IMEI and baseband is showing and I have a locked bootloader as well. I also see NVRAM error in WiFi networks. Pls HELPPPP!!!


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - EMMANUS - 10-29-2018

Is the imei you have now the same as that at your battery compartment of your phone? I.e is it the original IMEI?

Can you get another TECNO CM CA6?

If you can, read nv ram from it and write to your phone https://forum.hovatek.com/thread-25457.html (note that this is possible with the latest version of miracle, you need box)


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - uziyl - 10-29-2018

I have written the IMEI to the original yet no service... And I don't have access to another TECNO CM. My bootloader is locked too


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - X3non - 10-30-2018

(10-29-2018, 06:00 PM)uziyl Wrote:  I have written the IMEI to the original yet no service... And I don't have access to another TECNO CM. My bootloader is locked too

try flashing only nvram from the list at https://forum.hovatek.com/thread-22800.html
lets know the outcome


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - uziyl - 10-30-2018

Am unable to flash the NVRAM files using SP flash tool due to locked bootloader... I get SECURE BL error. And sometimes it gives authentication file error


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - uziyl - 10-30-2018

If I connect the USB cable I get SECURE BL error and if I hold any button while I connect the USB cable I get authentication file error


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - innagee - 10-30-2018

(10-30-2018, 12:34 PM)uziyl Wrote:  If I connect the USB cable I get SECURE BL error and if I hold any button while I connect the USB cable I get authentication file error

Try using the latest version of miracle box.
Download @ https://forum.hovatek.com/thread-15700.html

Sent from my M5 mini using Hovatek Mobile


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - hovatek - 10-30-2018

(10-30-2018, 12:34 PM)uziyl Wrote:  If I connect the USB cable I get SECURE BL error and if I hold any button while I connect the USB cable I get authentication file error

Try unlocking the bootloader then flash the NVRAM. You can re-lock bootloader afterwards.
Do not hold any button when connecting to PC


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - uziyl - 10-31-2018

That's even the biggest problem. I have tried all possible method to unlock the boot loader to no avail, always gives FAILED(romote:unknown command)


RE: NO NETWORK SIGNALS AFTER UPGRADING TECNO CM CA6 - innagee - 10-31-2018

(10-31-2018, 04:25 PM)uziyl Wrote:  That's even the biggest problem. I have tried all possible method to unlock the boot loader to no avail, always gives FAILED(romote:unknown command)

Have you tried using miracle box?
Check my previous reply.

Sent from my M5 mini using Hovatek Mobile