Hovatek Forum
Boot to recovery issue - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: DEVELOPMENT (https://forum.hovatek.com/forum-38.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-39.html)
+--- Thread: Boot to recovery issue (/thread-26351.html)



Boot to recovery issue - Profjoe - 01-08-2019

I flash my device trwy.img and when I boot my pkone into recovery mode ,it will just display tecno then about some seconds it repeat the same thing.. I reflash it again it repeat same thing.. Please help and tankz in adv


RE: Boot to recovery issue - innagee - 01-08-2019

(01-08-2019, 12:22 PM)Profjoe Wrote:  I flash my device trwy.img and when I boot my pkone into recovery mode ,it will just display tecno then about some seconds it repeat the same thing.. I reflash it again it repeat same thing.. Please help and tankz in adv


re-flashing the stock recovery will fix this issue.
what's the phone model and did you take note of the build no?


RE: Boot to recovery issue - hovatek - 01-08-2019

(01-08-2019, 12:22 PM)Profjoe Wrote:  I flash my device trwy.img and when I boot my pkone into recovery mode ,it will just display tecno then about some seconds it repeat the same thing.. I reflash it again it repeat same thing.. Please help and tankz in adv

1. What's your phone model?
2. How did you get the TWRP you used? If you used our tool, what version did you use?


RE: Boot to recovery issue - Profjoe - 01-08-2019

Tecno k7, build no: k7-H8019A-N-180124V180

I use my phone stock recovery by converting it from bin to img. Then I port it using mtk auto twrp recovery port and I use all the version to try it yet when i boot it to recovery mode it heep repeating the startup logo.
Help please


RE: Boot to recovery issue - Profjoe - 01-08-2019

(01-08-2019, 05:09 PM)hovatek Wrote:  
(01-08-2019, 12:22 PM)Profjoe Wrote:  I flash my device trwy.img and when I boot my pkone into recovery mode ,it will just display tecno then about some seconds it repeat the same thing.. I reflash it again it repeat same thing.. Please help and tankz in adv

1. What's your phone model?
2. How did you get the TWRP you used? If you used our tool, what version did you use?



RE: Boot to recovery issue - Profjoe - 01-08-2019

(01-08-2019, 06:53 PM)Profjoe Wrote:  
(01-08-2019, 05:09 PM)hovatek Wrote:  
(01-08-2019, 12:22 PM)Profjoe Wrote:  I flash my device trwy.img and when I boot my pkone into recovery mode ,it will just display tecno then about some seconds it repeat the same thing.. I reflash it again it repeat same thing.. Please help and tankz in adv

1. What's your phone model?
2. How did you get the TWRP you used? If you used our tool, what version did you use?

Tecno k7, build no: k7-H8019A-N-180124V180

I use my phone stock recovery by converting it from bin to img. Then I port it using mtk auto twrp recovery port and I use all the version to try it yet when i boot it to recovery mode it heep repeating the startup logo.
Help please


RE: Boot to recovery issue - X3non - 01-09-2019

(01-08-2019, 06:55 PM)Profjoe Wrote:  Tecno k7, build no: k7-H8019A-N-180124V180

I use my phone stock recovery by converting it from bin to img. Then I port it using mtk auto twrp recovery port and I use all the version to try it yet when i boot it to recovery mode it heep repeating the startup logo.
Help please

flash your stock recovery then check if you can boot into recovery mode


RE: Boot to recovery issue - hovatek - 01-09-2019

(01-08-2019, 06:55 PM)Profjoe Wrote:  Tecno k7, build no: k7-H8019A-N-180124V180

I use my phone stock recovery by converting it from bin to img. Then I port it using mtk auto twrp recovery port and I use all the version to try it yet when i boot it to recovery mode it heep repeating the startup logo.
Help please

Try our Philz porter @ https://forum.hovatek.com/thread-21495.html
BTW, If you're trying to root then use Magisk @ https://forum.hovatek.com/thread-21427.html


RE: Boot to recovery issue - Profjoe - 01-09-2019

Tankz , am very greatful, i have flash the twrp that I ported using mtk twrp port V1.0 and it work perfectly for mg h7 phone
God bless u all