Hovatek Forum
Review:Itel A32F hands-on review... READ MORE (Jun, 2018)
INVALID IMEI ON PHANTON A+ - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: INVALID IMEI ON PHANTON A+ (/thread-805.html)

Pages: 1 2


INVALID IMEI ON PHANTON A+ - shyllon - 11-05-2014

Am been faced with the problem of invalid imei since i mistakenly flash a bad/wrong cwm recovery.img on my tecno phantom a+.i have tried restore it with mobileuncle cos i have a backup still no changes,i restore the rom still no changes,i tried editing it with mtkdroidtool through the nvram/imei after editing and rebooting still no changes.please help me what am i to do...


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - hovatek - 11-05-2014

(11-05-2014, 07:51 PM)shyllon Wrote:  Am been faced with the problem of invalid imei since i mistakenly flash a bad/wrong cwm recovery.img on my tecno phantom a+.i have tried restore it with mobileuncle cos i have a backup still no changes,i restore the rom still no changes,i tried editing it with mtkdroidtool through the nvram/imei after editing and rebooting still no changes.please help me what am i to do...

use the IMEI.zip method @ http://forum.hovatek.com/thread-116.html


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - shyllon - 11-06-2014

That zip method didnt work for me,what next sir...


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - hovatek - 11-06-2014

shyllon Wrote:That zip method didnt work for me,what next sir...
did you create the MP0B file correctly , place it in the correct location and set permission to 777?


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - shyllon - 11-06-2014

yes sir,all steps followed carefully sir.


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - hovatek - 11-06-2014

shyllon Wrote:yes sir,all steps followed carefully sir.

in that case, you'll need to re-flash the stock ROM from another source and repeat the imei.zip process


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - shyllon - 11-08-2014

How do i reflash the stock rom cos i downloaded the mtk stock rom for my phantom a+at d forum u posted it.but while using it spflasj toola am getting brom 4032 and i check the forum for help still no hint for what might be the course. Pls help


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - hovatek - 11-09-2014

(11-08-2014, 10:45 PM)shyllon Wrote:  How do i reflash the stock rom cos i downloaded the mtk stock rom for my phantom a+at d forum u posted it.but while using it spflasj toola am getting brom 4032 and i check the forum for help still no hint for what might be the course. Pls help

what's the hint at the bottom of the error in SP flash tool?


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - shyllon - 11-09-2014

Its giving errir 4032 brom errors
please check your load matches your target which is to be downloaded.thats is the hint. Oo


RE: INVALID IMEI ON PHANTON A+ - hovatek - 11-09-2014

(11-09-2014, 06:55 AM)shyllon Wrote:  Its giving errir 4032 brom errors
please check your load matches your target which is to be downloaded.thats is the hint. Oo

means the ROM isn't for your phone. you'll need to get a working phantom a+