Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno phantom z privacy protection password

#31

I flashed cwm custom ROM for A7 That I downloaded from this website.


Reply
#32
Its so bad that it can't even show battery charging animation when plugged to its charger
Reply
#33
I guess this is the end of the road for my beloved phone. I will take it to carlcare and see what happens.
Reply
#34
(12-20-2014, 08:52 AM)Precidan Wrote: I guess this is the end of the road for my beloved phone. I will take it to carlcare and see what happens.

you did everything else except what I asked you to do. we dont have phantom z custom ROM so i'm wondering what exactly it is you flashed. what you're experiencing isnt a big deal at all. the MTK backup of a working phantom z will resolve it. read  https://forum.hovatek.com/thread-286.html 
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#35
(12-20-2014, 11:17 AM)hovatek Wrote:
(12-20-2014, 08:52 AM)Precidan Wrote: I guess this is the end of the road for my beloved phone. I will take it to carlcare and see what happens.

you did everything else except what I asked you to do. we dont have phantom z custom ROM so i'm wondering what exactly it is you flashed. what you're experiencing isnt a big deal at all. the MTK backup of a working phantom z will resolve it. read  https://forum.hovatek.com/thread-286.html 

Hi HOVATEK i have a completely dead mt65xx device and i tried to fix it and i update the driver from device manager to use sp flashtool but sp flashtoo is not working so i unistall the driver from the device manager i unpug my phone but when i plug it is just "unknown device" i also tried this tread did not make it sorry for my bad english thank hope to get help soon
Reply
#36
my phone is lenovo A536
Reply
#37
(12-24-2014, 06:41 PM)LENOVO A536 Wrote: Hi HOVATEK i have a completely dead mt65xx device and i tried to fix it and i update the driver from device manager to use sp flashtool but sp flashtoo is not working so i unistall the driver from the device manager i unpug my phone but when i plug it is just "unknown device" i also tried this tread did not make it sorry for my bad english thank hope to get help soon

please, create a new thread by clicking https://forum.hovatek.com/newthread.php?fid=4
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#38
To resolve this issue, follow this guide @ https://forum.hovatek.com/thread-1138.html

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#39
guy can I get the privacy password for tecno phantom Z please
Reply
#40
i once used it after experiencing the same problem.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)