Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Lenovo A606 DEAD

#11

(11-12-2015, 10:08 AM)hovatek Wrote:
(11-12-2015, 03:30 AM)a4apple Wrote: UPDATE: When I boot up the phone, it shows the Lenovo logo and then black screen. How to fix? Sad

no worries.
can the phone enter recovery mode?
What should i do now with the TWRP recovery?


Reply
#12
(11-12-2015, 10:16 AM)a4apple Wrote: Yeah. But it is a custom one (TWRP). is it okay?

perfect. do a factory reset in recovery mode.
do you have a TWRP backup done before the phone got bricked?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
(This post was last modified: 11-13-2015, 03:13 AM by a4apple. )
(11-12-2015, 08:19 PM)hovatek Wrote:
(11-12-2015, 10:16 AM)a4apple Wrote: Yeah. But it is a custom one (TWRP). is it okay?

perfect. do a factory reset in recovery mode.
do you have a TWRP backup done before the phone got bricked?

Yeah. I did a backup of it but it was a Rooted stock rom. Is there any problem with it?

UPDATE/EDIT: I tried restoring the TWRP backup but it wouldnt let me restore the backup from SD card. It said it couldnt mount this and that. Almost cant mount everything. @@ what to do now?
Reply
#14
(11-12-2015, 11:55 PM)a4apple Wrote: Yeah. I did a backup of it but it was a Rooted stock rom. Is there any problem with it?

UPDATE/EDIT: I tried restoring the TWRP backup but it wouldnt let me restore the backup from SD card. It said it couldnt mount this and that. Almost cant mount everything. @@ what to do now?

download any of the ROMs @ http://firmwarefile.com/lenovo-a606 and flash
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#15
(11-13-2015, 09:52 AM)hovatek Wrote:
(11-12-2015, 11:55 PM)a4apple Wrote: Yeah. I did a backup of it but it was a Rooted stock rom. Is there any problem with it?

UPDATE/EDIT: I tried restoring the TWRP backup but it wouldnt let me restore the backup from SD card. It said it couldnt mount this and that. Almost cant mount everything. @@ what to do now?

download any of the ROMs @ http://firmwarefile.com/lenovo-a606 and flash

Do i need to use MTK Droid Tools to prepare blocks for Flash Tools of the downloaded ROM? Or i can just flash it using SPFlash tools?
Reply
#16
(11-13-2015, 12:19 PM)a4apple Wrote: Do i need to use MTK Droid Tools to prepare blocks for Flash Tools of the downloaded ROM? Or i can just flash it using SPFlash tools?

Just flash
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#17
(11-13-2015, 02:36 PM)hovatek Wrote:
(11-13-2015, 12:19 PM)a4apple Wrote: Do i need to use MTK Droid Tools to prepare blocks for Flash Tools of the downloaded ROM? Or i can just flash it using SPFlash tools?

Just flash


Use Download button right? I got PMT changed. Bla bla, when i use download. @@
Reply
#18
(This post was last modified: 11-13-2015, 05:19 PM by a4apple. )
I do a format (not format+download) and I proceed with download (flash) the files. Unfortunately, I got an error and I proceed to fix it with the help from the topic in this forum stating all the errors of SP Flash. I fixed it but another comes, and I fixed and another comes, and I fixed. The procedure just keep repeating and then I uninstall the drivers and install everything again. Now my laptop wouldnt install the driver and just keep stating that the driver couldnt install. I've followed the driver installation manually instruction properly but still I couldnt get my laptop to install the driver.. Sad BTW, the "da-dun" sound will only come when I put the battery in and not without it. Without the battery, it is like nothing is plug in. Sad
Reply
#19
(11-13-2015, 05:16 PM)a4apple Wrote: I do a format (not format+download) and I proceed with download (flash) the files. Unfortunately, I got an error and I proceed to fix it with the help from the topic in this forum stating all the errors of SP Flash. I fixed it but another comes, and I fixed and another comes, and I fixed. The procedure just keep repeating and then I uninstall the drivers and install everything again. Now my laptop wouldnt install the driver and just keep stating that the driver couldnt install. I've followed the driver installation manually instruction properly but still I couldnt get my laptop to install the driver.. Sad BTW, the "da-dun" sound will only come when I put the battery in and not without it. Without the battery, it is like nothing is plug in. Sad

You're to flash with battery inside. Try Using another PC (Windows 7)
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#20
(This post was last modified: 11-14-2015, 12:20 PM by a4apple. )
(11-13-2015, 05:29 PM)hovatek Wrote:
(11-13-2015, 05:16 PM)a4apple Wrote: I do a format (not format+download) and I proceed with download (flash) the files. Unfortunately, I got an error and I proceed to fix it with the help from the topic in this forum stating all the errors of SP Flash. I fixed it but another comes, and I fixed and another comes, and I fixed. The procedure just keep repeating and then I uninstall the drivers and install everything again. Now my laptop wouldnt install the driver and just keep stating that the driver couldnt install. I've followed the driver installation manually instruction properly but still I couldnt get my laptop to install the driver.. Sad BTW, the "da-dun" sound will only come when I put the battery in and not without it. Without the battery, it is like nothing is plug in. Sad

You're to flash with battery inside. Try Using another PC (Windows 7)

Can you please guide me with the full guide from where to start, how and what should i do, eg. flash with battery inside. (after getting all the drivers done) I will do it tomorrow. Thanks.

EDIT/UPDATE
I keep trying and trying but I still get the same errors. The errors are Error 4032, error 1013, error 2005 but these all errors i managed to solve but the PMT changed error I couldnt solve. Everything was fine just the PMT.. I need help with this! ><
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)