Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Infinix hot note stuck at logo

#1

Hi, after flashing my infinix hot note it went blank not charging and not powering on, after reading some of the posts here on similar issue i decided to plug nd live it to see if it will charge, after a long while it brought out the charging logo but was'nt charging then i pushed the power botton it then brought out the infinix logo, but the power button+volume down is not working, it then goes off afterwards by itself. how do i go about the correction please?


Reply
#2
(11-13-2015, 01:21 PM)Akintunde Wrote: Hi, after flashing my infinix hot note it went blank not charging and not powering on, after reading some of the posts here on similar issue i decided to plug nd live it to see if it will charge, after a long while it brought out the charging logo but was'nt charging then i pushed the power botton it then brought out the infinix logo, but the power button+volume down is not working, it then goes off afterwards by itself. how do i go about the correction please?

What's the battery % ?
Reply
#3
(11-13-2015, 03:19 PM)hovatek Wrote:
(11-13-2015, 01:21 PM)Akintunde Wrote: Hi, after flashing my infinix hot note it went blank not charging and not powering on, after reading some of the posts here on similar issue i decided to plug nd live it to see if it will charge, after a long while it brought out the charging logo but was'nt charging then i pushed the power botton it then brought out the infinix logo, but the power button+volume down is not working, it then goes off afterwards by itself. how do i go about the correction please?

What's the battery % ?

its only showing that battery figure that comes up before showing the battery percentage, its not showing the percentage battery bar itself.
Reply
#4
(11-13-2015, 03:58 PM)Akintunde Wrote: its only showing that battery figure that comes up before showing the battery percentage, its not showing the percentage battery bar itself.

The battery is probably very low.
1. Which of the X551 roms did you flash?
2. What's the phone's RAM and ROM?
Reply
#5
(11-13-2015, 05:33 PM)hovatek Wrote:
(11-13-2015, 03:58 PM)Akintunde Wrote: its only showing that battery figure that comes up before showing the battery percentage, its not showing the percentage battery bar itself.

The battery is probably very low.
1. Which of the X551 roms did you flash?
2. What's the phone's RAM and ROM?

the rom is 16g while ram is 1, nd the same is what i flashed
Reply
#6
(11-16-2015, 11:43 AM)Akintunde Wrote: the rom is 16g while ram is 1, nd the same is what i flashed

take out the battery using https://forum.hovatek.com/thread-7338.html then slot back in and connect it to power to charge
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)