Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] invalid imei on infinix hot

#1

please sir. I have been a follower of this great forum as a guest but I need urgent help to get back my infinix hot x507. I flashed a custom rom and I don't know how it happened, I lost my imei and baseband so I flashed back my stock rom and got the baseband again but the imei is still invalid. I have done everything I could yet nothing has happended so if you guys can help me create a nvram file cause I don't have a pc and my neighbourhood does not have anyone with knowledge about phone softwares. If you need my imei, I will provide it immediately but please since the issue with the phone, I lost access to my email account cause the phones around can't access Gmail so I will like everything to be here.
Thanks


Reply
#2
someone should please reply my post.
cc Hovatek
Reply
#3
(11-21-2015, 09:12 AM)Jmichlins Wrote: please sir. I have been a follower of this great forum as a guest but I need urgent help to get back my infinix hot x507. I flashed a custom rom and I don't know how it happened, I lost my imei and baseband so I flashed back my stock rom and got the baseband again but the imei is still invalid. I have done everything I could yet nothing has happended so if you guys can help me create a nvram file cause I don't have a pc and my neighbourhood does not have anyone with knowledge about phone softwares. If you need my imei, I will provide it immediately but please since the issue with the phone, I lost access to my email account cause the phones around can't access Gmail so I will like everything  to be here.
Thanks

Use the mobile uncle method @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html
Reply
#4
because I have lost signal on my phone, the imei method doesn't work. when I send the AT command, I get the respond not sent
Reply
#5
(11-21-2015, 02:01 PM)Jmichlins Wrote: because I have lost signal on my phone, the imei method doesn't work. when I send the AT command, I get the respond not sent

Maybe you're typing the wrong code. What code did you enter?
Reply
#6
I have being changing imei from the time of mtn betterme. the thing is that there is no signal again. when i send the thing the response is "AT command failed to send"
Reply
#7
(11-21-2015, 05:38 PM)Jmichlins Wrote: I have being changing imei from the time of mtn betterme. the thing is that there is no signal again. when i send the thing the response is "AT command failed to send"

Provide your imei..I should be able to generate the nvram file for you but the problem will be where to upload it bcos am not sure hovatek will allow uploading such format.
Reply
#8
(11-21-2015, 08:32 PM)apara Wrote:
(11-21-2015, 05:38 PM)Jmichlins Wrote: I have being changing imei from the time of mtn betterme. the thing is that there is no signal again. when i send the thing the response is "AT command failed to send"

Provide your imei..I should be able to generate the nvram file for you but the problem will be where to upload it bcos am not sure hovatek will allow uploading such format.

Upload on Dropbox and send him d link, that'll b d best option

Sent from my Elephone P7000 using Hovatek mobile
Reply
#9
357491060701109

357491060701117. You can upload to Google drive or dropbox whichever one. thank you so much
Reply
#10
357491060701109
357491606701117

Those are my imei. Thanks man. you can upload to Google drive or dropbox or even mega which is the app I have already whichever you prefer to be better
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)