Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] INNJOO F2 SCREEN NOT WORKING AFTER FLASHING

#1

I have an Innjoo F2 with unfortunate android system have stopped error.I hard reset the device but it didn't solve the problem.So I downloaded the rom from this site.I flashed it via sp flashtool successfully.It came up,but I discovered that the touch screen is no longer responding.Please help me.


Reply
#2
(11-30-2015, 11:35 AM)cherry1 Wrote: I have an Innjoo F2 with unfortunate android system have stopped error.I hard reset the device but it didn't solve the problem.So I downloaded the rom from this site.I flashed it via sp flashtool successfully.It came up,but I discovered that the touch screen is no longer responding.Please help me.

1. Which files did you flash? 
2. Did you try the other one that requires wiselink tool?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
I have also tried the one that requires wiselink tool.That one hangs on Innjoo logo.I did a hard reset after flashing but it is still stuck on Innjoo logo.The other rom boots the tab but the touch screen is not working.
Reply
#4
(12-01-2015, 02:43 PM)cherry1 Wrote: I have also tried the one that requires wiselink tool.That one hangs on Innjoo logo.I did a hard reset after flashing but it is still stuck on Innjoo logo.The other rom boots the tab but the touch screen is not working.

as for the wiselink ROM, did you wipe eMMC in factory mode?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
Thanks for your prompt replies.I have tried to enter the emmc factory mode with the volume down and power keys without success.It can only go into recovery mode.I have wiped everything,but it is still hanging on innjoo logo.Any more suggestion?Thanks.
Reply
#6
(12-02-2015, 02:37 PM)cherry1 Wrote: Thanks for your prompt replies.I have tried to enter the emmc factory mode with the volume down and power keys without success.It can only go into recovery mode.I have wiped everything,but it is still hanging on innjoo logo.Any more suggestion?Thanks.

Hmm... thats weird
Ok, for the SP flash tool ROM, which files exactly did you flash? Name them
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
The sp flashtool rom part 4 and 5 is corrupt.The system image did not extract.So I used the wiselink tool system rom after renaming the system to system.img.I did that after seeing a tutorial from this site on how to use the wiselink rom to work with sp flash tool.I tried flashing the innjoo with the wiselink tool but it was giving me an error code.Error 1# or something.Combining the system.img file from the wiselink rom and flashing it with the sp flash tool rom works but the touch screen is not working.Renaming the wiselink rom and flashing it via sp flashtool hangs on innjoo logo.I did a back up before the flashing.I have flashed the tab with the backup but it still hangs on the innjoo logo.I am now stuck.I don't know what else to do.
Reply
#8
(12-04-2015, 10:20 AM)cherry1 Wrote: The sp flashtool rom part 4 and 5 is corrupt.The system image did not extract.So I used the wiselink tool system rom after renaming the system to system.img.I did that after seeing a tutorial from this site on how to use the wiselink rom to work with sp flash tool.I tried flashing the innjoo with the wiselink tool but it was giving me an error code.Error 1# or something.Combining the system.img file from the wiselink rom and flashing it with the sp flash tool rom works but the touch screen is not working.Renaming the wiselink rom and flashing it via sp flashtool hangs on innjoo logo.I did a back up before the flashing.I have flashed the tab with the backup but it still hangs on the innjoo logo.I am now stuck.I don't know what else to do.

after flashing your backup, did you do an eMMC wipe in factory mode (volume down + power)?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
It is still not going into emmc mode.Only recovery mode.
Reply
#10
(12-04-2015, 01:19 PM)cherry1 Wrote: It is still not going into emmc mode.Only recovery mode.

ok. try WiseLinkTool v5.7.9.55 @ https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...57955.html

Password : [email protected]
waiting....
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)