Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

tecno h6 hard bricked

#1

Pls am using a tecno h6 ... I was trying to flash an o.s of 5.1using the flash tool to the h6, but the flashing stopped midway for no reas on at all. Now the fone is dead... And my system in not seeing it when I try to load or format it with flashtool... Its not coming up at alll... Pls any thing u can help me with?


Reply
#2
(12-04-2015, 07:39 PM)bolarge717 Wrote: Pls am using a tecno  h6 ... I was trying to flash an o.s of 5.1using the flash tool  to the h6, but the flashing stopped midway for no reas on at all. Now the fone is dead... And my system in not seeing it when I try to load or format it with flashtool... Its not coming up at alll... Pls any thing u can help me with?

You interrupted flashing. Take out the battery and slot back in. See https://forum.hovatek.com/thread-808.html
Download the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(12-05-2015, 12:16 PM)hovatek Wrote:
(12-04-2015, 07:39 PM)bolarge717 Wrote: Pls am using a tecno  h6 ... I was trying to flash an o.s of 5.1using the flash tool  to the h6, but the flashing stopped midway for no reas on at all. Now the fone is dead... And my system in not seeing it when I try to load or format it with flashtool... Its not coming up at alll... Pls any thing u can help me with?

You interrupted flashing. Take out the battery and slot back in. See https://forum.hovatek.com/thread-808.html
Download the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html

I have an mtk backup I made from my friends fone... But its not flashing... My system is not detecting it...
Reply
#4
(12-05-2015, 02:00 PM)bolarge717 Wrote: I have an mtk backup I made from my friends fone... But its not flashing... My system is not detecting it...

take out the battery and charge it then re-insert. repeat flashing using https://forum.hovatek.com/thread-159.html
BTW, does the PC make any sound or give any prompt when you connect the phone?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
IT DOES NOT MAKE ANY SOUND... and sometimes the system itself judt shows a pop up saying usb connected not recognised

Reply
#6
(12-08-2015, 01:42 AM)bolarge717 Wrote: IT DOES NOT MAKE ANY SOUND... and sometimes the system itself judt shows a pop up saying usb connected not recognised

Yes, it would because you interrupted flashing. 
Try using another PC and ensure to take out then slot in the battery before flashing
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)