Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno H6 dead

#1

Hello, i have a Tecno H6 that looks dead, when i connect it to my PC it shows no sign of life, it doesn't even boot nor my PC can't detect it but when i connect it via USB cord,the back of the telephone gets heated up...what can be the problem??


Reply
#2
(12-07-2015, 12:19 PM)bigmilespro Wrote: Hello, i have a Tecno H6 that looks dead, when i connect it to my PC it shows no sign of life, it doesn't even boot nor my PC can't detect it but when i connect it via USB cord,the back of the telephone gets heated up...what can be the problem??

Charge the battery using an external charger then try powering it up
Reply
#3
I've tried that and measured the battery voltage with a voltmeter but after putting the battery back into my phone it can't boot,and doesn't show up on my PC when i connect it via USB cord...It still gets heated up on the back near the USB port when connected on PC
Reply
#4
(This post was last modified: 12-08-2015, 10:58 AM by hovatek. )
(12-07-2015, 08:47 PM)bigmilespro Wrote: I've tried that and measured the battery voltage with a voltmeter but after putting the battery back into my phone it can't boot,and doesn't show up on my PC when i connect it via USB cord...It still gets heated up on the back near the USB port when connected on PC

you should check the port then. the PC should at least make a sound even when connected without battery
Reply
#5
I think the port has a problem because it doesn't make a sound when i connect it without battery.How can i fix the port problem???
Reply
#6
(12-09-2015, 05:04 AM)bigmilespro Wrote: I think the port has a problem because it doesn't make a sound when i connect it without battery.How can i fix the port problem???

start by having it changed
Reply
#7
thanks
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)