Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My youtube app won't display only sound help

#1
(This post was last modified: 12-07-2015, 05:53 PM by miniano1. )

I Installed a custom rom on my tecno f5 but my youtube app won't play videos will just display black but  only sound is playing fine how can I fix that pls help


Reply
#2
(12-07-2015, 05:51 PM)miniano1 Wrote: I Installed a custom rom on my tecno f5 but my youtube app won't play videos will just display black but  only sound is playing fine how can I fix that pls help

1. is it the same for other video apps?
2. are you running on the latest version of the Youtube app?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(12-07-2015, 07:37 PM)hovatek Wrote:
(12-07-2015, 05:51 PM)miniano1 Wrote: I Installed a custom rom on my tecno f5 but my youtube app won't play videos will just display black but  only sound is playing fine how can I fix that pls help

1. is it the same for other video apps?
2. are you running on the latest version of the Youtube app?

Yes I running the latest version of youtube plus help
Reply
#4
(12-08-2015, 10:18 AM)miniano1 Wrote: Yes I running the latest version of youtube plus help

If you have twitter installed then uninstall it
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(This post was last modified: 12-10-2015, 04:40 AM by miniano1. )
(12-08-2015, 04:42 PM)hovatek Wrote:
(12-08-2015, 10:18 AM)miniano1 Wrote: Yes I running the latest version of youtube plus help

If you have twitter installed then uninstall it

I did not have twitter installed at all I don't use it 
Reply
#6
(12-10-2015, 04:40 AM)miniano1 Wrote: I did not have twitter installed at all I don't use it 

Flash back your stock ROM and check if it persists
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(12-10-2015, 01:04 PM)hovatek Wrote:
(12-10-2015, 04:40 AM)miniano1 Wrote: I did not have twitter installed at all I don't use it 

Flash back your stock ROM and check if it persists
I am back to my stock rom it is working fine now
Reply
#8
(12-10-2015, 07:24 PM)miniano1 Wrote: I am back to my stock rom it is working fine now

reflash the custom ROM.
if it persists then some app is probably clashing with youtube
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)