Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Downloads] Tecno P5 unable to boot

#1

A tecno P5 was brought to me. He said while rooting the phone went off and didn't power on anymore. But the problem is I dont know whether its new tecno p5 or old one. But grant me access to both files and I would try them out. My email is [email protected]


Reply
#2
Please grant me access to the stockback roms.
Reply
#3
(12-09-2015, 10:43 PM)Hiidee Wrote: A tecno P5 was brought to me. He said while rooting the phone went off and didn't power on anymore. But the problem is I dont know whether its new tecno p5 or old one. But grant me access to both files and I would try them out. My email is [email protected]

No permission needed. 
download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#4
Done the old one gives eanble dram failed. While the new one complete the flashing but the phone is still not switching on and no charging detected as well.
Reply
#5
(12-11-2015, 03:06 PM)Hiidee Wrote: Done the old one gives eanble dram failed. While the new one complete the flashing but the phone is still not switching on and no charging detected as well.

1. for the Old, what was the exact DRAM error?
2. for the new, repeat flashing and charge the battery
Reply
#6
(12-11-2015, 07:02 PM)hovatek Wrote:
(12-11-2015, 03:06 PM)Hiidee Wrote: Done the old one gives eanble dram failed. While the new one complete the flashing but the phone is still not switching on and no charging detected as well.

1. for the Old, what was the exact DRAM error?
2. for the new, repeat flashing and charge the battery


enable dram failed 4032 for first one which is old backup.
reflash with new one but the phone still didn't on.
Reply
#7
(12-13-2015, 09:40 AM)Hiidee Wrote: enable dram failed 4032 for first one which is old backup.
reflash with new one but the phone still didn't on.

for the Old, endure userdata and cache arent ticked.
for the New OS, take out the battery and charge for 2 hours then try booting the phone again
Reply
#8
tried again but not working again. maybe the phone has another fault apart from that. Thanks for th help.
Reply
#9
(12-15-2015, 09:45 PM)Hiidee Wrote: tried again but not working again. maybe the phone has another fault apart from that. Thanks for th help.

sounds like a drained battery. charge the battery using an external charger then slot back in and try powering up
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)