Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] TECNO P5S COMPLETELY DEAD

#1

tecno p5s
i have two tecno p5s that are completely dead.the initial problems are the same.they were operating well but just went off.have tried on my cpu but no response in terms of detection of usb device .the battery am using is over 90%in terms of power.please help they belong to my clients


Reply
#2
(12-26-2015, 06:47 AM)[email protected] Wrote: tecno p5s
i have two tecno p5s that are completely dead.the initial problems are the same.they were operating well but just went off.have tried on my cpu but no response in terms of detection of usb device .the battery am using is over 90%in terms of power.please help they belong to my clients

Does the PC make a sound when you connect the phones with and without battery?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
there is no immediate sound .but after sometime like 10minutes the sound is heard like it connects then disconnects that is all
Reply
#4
(12-27-2015, 10:07 AM)[email protected] Wrote: there is no immediate sound .but after sometime like 10minutes the sound is heard like it connects then disconnects that is all

Good.  Take out the battery then slot back in. Repeat flashing using  https://forum.hovatek.com/thread-159.html and the rom @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html
As for the connection disconnection thing,  fix that using. https://forum.hovatek.com/thread-439.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)