Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Spreadtrum phone need help with CWM

#51

Any update at all?


Reply
#52
(This post was last modified: 04-14-2016, 06:00 PM by hovatek. )
(04-14-2016, 04:31 PM)Qiangong2 Wrote: Any update at all?

Find attached.
you might have mount issues since you were unable to provide the mount points or path.
use the fastboot method @ https://forum.hovatek.com/thread-8401.html
waiting..
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#53
(This post was last modified: 04-14-2016, 07:36 PM by Qiangong2. )
(04-14-2016, 05:58 PM)hovatek Wrote:
(04-14-2016, 04:31 PM)Qiangong2 Wrote: Any update at all?

Find attached.
you might have mount issues since you were unable to provide the mount points or path.
use the fastboot method @ https://forum.hovatek.com/thread-8401.html
waiting..

I can get the mount points from the fstab file if needed, as well as the mount point. (it's /dev/ubi0_recovery)

Thanks for doing this Smile

Sent from my Q5 using Hovatek mobile
Reply
#54
(04-14-2016, 05:58 PM)hovatek Wrote:
(04-14-2016, 04:31 PM)Qiangong2 Wrote: Any update at all?

Find attached.
you might have mount issues since you were unable to provide the mount points or path.
use the fastboot method @ https://forum.hovatek.com/thread-8401.html
waiting..

Thanks for doing this Smile

The recovery does work, but no backup. I've attached the fstab.scx15 and the recovery.fstab.  All of the partitions are under /dev. I've attached a screenshot to show you. It is taken over adb shell and as you can see at the bottom, I am in /dev

Attached Files
.txt   recovery.fstab.txt (Size: 1.28 KB / Downloads: 16)
.txt   fstab.scx15.txt (Size: 973 bytes / Downloads: 7)
.png   Screenshot.png (Size: 188.78 KB / Downloads: 17)
Reply
#55
(04-15-2016, 12:35 AM)Qiangong2 Wrote: Thanks for doing this Smile

The recovery does work, but no backup. I've attached the fstab.scx15 and the recovery.fstab.  All of the partitions are under /dev. I've attached a screenshot to show you. It is taken over adb shell and as you can see at the bottom, I am in /dev

I've made some changes, try this.
BTW, whats your phone model?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#56
(04-15-2016, 03:31 PM)hovatek Wrote:
(04-15-2016, 12:35 AM)Qiangong2 Wrote: Thanks for doing this Smile

The recovery does work, but no backup. I've attached the fstab.scx15 and the recovery.fstab.  All of the partitions are under /dev. I've attached a screenshot to show you. It is taken over adb shell and as you can see at the bottom, I am in /dev

I've made some changes, try this.
BTW, whats your phone model?

My model is the Blu Dash JR 3G D190U


Sent from my Q5 using Hovatek mobile
Reply
#57
(04-15-2016, 04:10 PM)Qiangong2 Wrote: My model is the Blu Dash JR 3G D190U


Sent from my Q5 using Hovatek mobile

Ok, try the second recovery
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#58
(04-15-2016, 07:59 PM)hovatek Wrote:
(04-15-2016, 04:10 PM)Qiangong2 Wrote: My model is the Blu Dash JR 3G D190U


Sent from my Q5 using Hovatek mobile

Ok, try the second recovery

I tried the second recovery.img, but it is reading from /etc/fstab instead of /etc/fstab.scx15. That is why it is still not mounting correctly.

Sent from my Q5 using Hovatek mobile
Reply
#59
(04-16-2016, 06:07 AM)Qiangong2 Wrote: I tried the second recovery.img, but it is reading from /etc/fstab instead of /etc/fstab.scx15. That is why it is still not mounting correctly.

Sent from my Q5 using Hovatek mobile

Are you getting any error?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#60
(04-16-2016, 12:02 PM)hovatek Wrote:
(04-16-2016, 06:07 AM)Qiangong2 Wrote: I tried the second recovery.img, but it is reading from /etc/fstab instead of /etc/fstab.scx15. That is why it is still not mounting correctly.

Sent from my Q5 using Hovatek mobile

Are you getting any error?

It cannot mount. I looked at the log, and it is reading from /etc/fstab. it needs to read from /etc/fstab.scx15 as there is no /etc/fstab file.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)