Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Techno J5 running slow but no app running

#1

cant operate my phone again. is running very slow nowadays.it shows 80% ram in use but no app is running..at first it wasn't like that..i use to even open 30 app at the same time and it worked fine..but now i can intentionally clean all apps but yet still when i go to settings it goes back to home screen very slowly..i woke up today and saw (90% ram used.UI not responding) the home screen couldn't even show again.


Reply
#2
(01-02-2016, 07:45 AM)bhenedikt Wrote: cant operate my phone again. is running very slow nowadays.it shows 80% ram in use but no app is running..at first it wasn't like that..i use to even open 30 app at the same time and it worked fine..but now i can intentionally clean all apps but yet still when i go to settings it goes back to home screen very slowly..i woke up today and saw (90% ram used.UI not responding) the home screen couldn't even show again.

Have you tried doing a factory reset?
Reply
#3
Yh...I av tried that

Sent from my TECNO-J5 using Hovatek mobile
Reply
#4
(01-02-2016, 12:28 PM)bhenedikt Wrote: Yh...I av tried that

Sent from my TECNO-J5 using Hovatek mobile

download the ROM @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#5
When it started I tried restarting it then I format mistakenly formated the system..so I flashed new ROM already.

BUT I THINK I HAV FOUND WHY IT GETS SLOW.. IT ALWAYS STARTS GETTING SLOW THE MOMENT ALL THE CACHE BACKGROUND PROCESSES VANISHES..CAN U HELP TO KEEP THEM RUNNING??? PLS

Sent from my TECNO-J5 using Hovatek mobile
Reply
#6
Pls help...
Iam running nothing buh RAM is 80% ...pls I want put am for PC and scan for virus buh the explorer don't give enough options to it. storage does nt show in the anti virus too

Sent from my TECNO-J5 using Hovatek mobile
Reply
#7
(01-03-2016, 07:58 AM)bhenedikt Wrote: When it started I tried restarting it then I format mistakenly formated the system..so I flashed new ROM already.

BUT I THINK I HAV FOUND WHY IT GETS SLOW.. IT ALWAYS STARTS GETTING SLOW THE MOMENT ALL THE CACHE BACKGROUND PROCESSES VANISHES..CAN U HELP TO KEEP THEM RUNNING??? PLS

Sent from my TECNO-J5 using Hovatek mobile

have you tried installing RAM manager PRO?
Reply
#8
no pls.. link??

Sent from my TECNO-J5 using Hovatek mobile
Reply
#9
(01-04-2016, 11:00 AM)bhenedikt Wrote: no pls.. link??

Sent from my TECNO-J5 using Hovatek mobile

https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...tion&hl=en
OR
https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...l6r90rtxfl
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)