Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] NETWORK PROBLEM ON ANDROID PHONE TECNO M3

#1
(This post was last modified: 01-12-2015, 10:46 PM by hovatek. )

I am finding problem with my tecno M3 I rooted it with frama and I wanted to installed another app it request me to root again then I use root master to root it but a day b4 yesterday I uninstall d frama app and my network disappear till now both sim 1and2 pls help me


Reply
#2
(01-10-2015, 11:25 AM)Xsaren Wrote: I am finding problem with my tecno M3 I rooted it with frama and I wanted to installed another app it request me to root again then I use root master to root it but a day b4 yesterday I uninstall d frama app and my network disappear till now both sim 1and2 pls help me

1. go to settings > about , what do you see under baseband?
2. go to settings > about > status > imei information , what do imei 1 and 2 read
3. go to settings > sim management , attach a screenshot of it
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(1) Baseband=unknown
(2)Imel 1and2= unfortunately,the process com.android.phone has stopped
(3)

Attached Files
.png   sim management.png (Size: 31.77 KB / Downloads: 13)
Reply
#4
Seems your phone apk is having issues. Is the mp0b_001 method @ https://forum.hovatek.com/thread-115.html

Sent from my TECNO M3
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative via:


Posting a comment under the topic 
* Hovatek's Mobile app: https://app.hovatek.com
* Tapatalk  https://tapatalk.com/#index_get_app
* Whatsapp: +2348132198679 ( 09:00 - 12:00 ; 15:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* BBM: 7F3DB571 ( 09:00 - 12:00 ; 15:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* PC chat: Click "Chat With Us" at the bottom-right corner of this page ( 09:00 - 12:00 ; 15:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* Helpline(s): +2348132198679  ( 09:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* Email: [email protected]
* Facebook: https://facebook.com/hovatek
* Blog: https://blog.hovatek.com
* Forum: https://forum.hovatek.com



Reply
#5
What do I [email protected]
Reply
#6
Follow the guide @ the link above. Let's know if you're having issues following it
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative via:


Posting a comment under the topic 
* Hovatek's Mobile app: https://app.hovatek.com
* Tapatalk  https://tapatalk.com/#index_get_app
* Whatsapp: +2348132198679 ( 09:00 - 12:00 ; 15:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* BBM: 7F3DB571 ( 09:00 - 12:00 ; 15:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* PC chat: Click "Chat With Us" at the bottom-right corner of this page ( 09:00 - 12:00 ; 15:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* Helpline(s): +2348132198679  ( 09:00 - 18:00 [GMT +1:00] )
* Email: [email protected]
* Facebook: https://facebook.com/hovatek
* Blog: https://blog.hovatek.com
* Forum: https://forum.hovatek.com



Reply
#7
PLEASE Help me I follow the procedure ur representative gave to me but when I got to ADB Terminal to type it keep loading telling me the device isn't reaveal
Reply
#8
(01-11-2015, 05:24 AM)Xsaren Wrote: PLEASE Help me I follow the procedure ur representative gave to me but when I got to ADB Terminal  to type it keep loading telling me the device isn't reaveal

you're supposed to use the MP0B method. have you downloaded the IMEI.zip?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
Yes sir I have
Reply
#10
(01-11-2015, 01:19 PM)Xsaren Wrote: Yes sir I have

have you created the MP0B_001 file using the two imeis and imei.exe?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)