Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MT6572 when you run Boot Error

#21

good afternoon
May I ask you looked boot.img


Reply
#22
(01-23-2015, 07:55 PM)neoxlam Wrote: good afternoon
May I ask you looked boot.img

yes, we did. nothing out of the blues yet. we're in touch with others with the same issue who're also working on it. Will notify you if anything comes up
Reply
#23
Well, I hope this problem is solved
Reply
#24
(01-24-2015, 07:51 AM)neoxlam Wrote: Well, I hope this problem is solved

we hope to find the root too
Reply
#25
Can you help, can only go in fastboot.
>fastboot erase cache freeze
>fastboot erase system freezes
>fastboot erase boot freeze
>fastboot-w freeze
>fastboot reboot works
>fastboot getvar all works

Attached Files
.jpg   visnit.jpg (Size: 122 KB / Downloads: 8)
.jpg   visnit2.jpg (Size: 279.41 KB / Downloads: 4)
Reply
#26
(01-24-2015, 09:38 AM)neoxlam Wrote: Can you help, can only go in fastboot.
>fastboot erase cache freeze
>fastboot erase system freezes
>fastboot erase boot freeze
>fastboot-w freeze
>fastboot reboot works
>fastboot getvar all works

try fastboot format instead of fastboot erase
Reply
#27
also saveset
Reply
#28
(01-24-2015, 02:45 PM)neoxlam Wrote: also saveset

dont understand you
Reply
#29
>fastboot format system freezes
>fastboot format userdata freezes
Reply
#30
(01-24-2015, 05:29 PM)neoxlam Wrote: >fastboot format system  freezes
>fastboot format userdata freezes

ok. try using AIO flasher @ https://forum.hovatek.com/thread-466.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)