Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno p5 only vibrate when power on

#11

Thanks,please is there another away to know maybe the phone is old or new tecno p5?


Reply
#12
(01-18-2015, 01:56 PM)kay4dam69 Wrote: Thanks,please is there another away to know maybe the phone is old or new tecno p5?

another is at the Baseband under Settings > About
Reply
#13
So is it the version or what
Reply
#14
(This post was last modified: 01-18-2015, 09:45 PM by hovatek. )
(01-18-2015, 06:20 PM)kay4dam69 Wrote: So is it the version or what

the year of release. Its included in the Baseband info
Reply
#15
Have try flashing with another version of flash tool,buh gat d same msg<error 4032>
Reply
#16
(01-18-2015, 11:14 PM)kay4dam69 Wrote: Have try flashing with another version of flash tool,buh gat d same msg<error 4032>

we've had a  member who experienced this very same issue. he kept trying other p5 backups till one worked. turned out to be a brand new one from a working phone of that model. here's the thread @ https://forum.hovatek.com/thread-746.html . you could ask him to please upload the backup which worked for him
Reply
#17
Have tried contacting the guy but he said he lost the files when his system crash
Reply
#18
(01-19-2015, 07:17 PM)kay4dam69 Wrote: Have tried contacting the guy but he said he lost the files when his system crash

how many backups do you have in all (cwm and mtk) ?
Reply
#19
I only have old mtk backup of a working tecno p5 {ifiles to flash}
Reply
#20
(01-20-2015, 11:55 AM)kay4dam69 Wrote: I only have old mtk backup of a working tecno p5 {ifiles to flash}

where did you get this backup from?
lets have your gmail address so we grant you permission for old p5 cwm and mtk backups
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)