Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno P9 Stuck at Booting and Rebooting After Flashing of Stock Rom

#21

(01-24-2015, 08:59 AM)emmanho2 Wrote: if I plug it in to Charge it displays d white Tecno logo and stays like that for like 3 to 5 mins b4 going off again.If I try to switch it on,it doesn't respond but If i press d power button dat time its plugged in and displaying d white tecno logo it will start going off and on until u release d power button.i've tried booting into recovery stl it does d same tn.if u plug it into d pc d pc makes a sound and displays unrecognised Usb device...dats d current state.

its very possible that the battery is drained and needs to charge


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#22
(01-24-2015, 09:02 AM)emmanho2 Wrote:
(01-24-2015, 08:59 AM)emmanho2 Wrote:
(01-23-2015, 07:54 PM)hovatek Wrote:
(01-23-2015, 05:13 PM)emmanho2 Wrote: i've uninstalled d drivers a lot of times and re installed but stl no show

ok. I need you to take a few breaths and relax. Lets sync. Whats the current state of the phone?

if I plug it in to Charge it displays d white Tecno logo and stays like that for like 3 to 5 mins b4 going off again.If I try to switch it on,it doesn't respond but If i press d power button dat time its plugged in and displaying d white tecno logo it will start going off and on until u release d power button.i've tried booting into recovery stl it does d same tn.if u plug it into d pc d pc makes a sound and displays unrecognised Usb device...dats d current state.

and it stays like 2 mins wen u plug it in b4 d white tecno logo displays and den stays like for lyk 3 to 5 mins b4 going off

But its not showing any sign of Charging Wen plugged in na...i've left it plugged in 4 Hours even overnight but it kept doing wat I described above....I JUST WISH THE PC WOULD RECOGNIZE IT AGAIN...SOBS
Reply
#23
(This post was last modified: 01-24-2015, 01:56 PM by hovatek. )
(01-24-2015, 12:54 PM)emmanho2 Wrote: But its not showing any sign of Charging Wen plugged in na...i've left it plugged in 4 Hours even overnight but it kept doing wat I described above....I JUST WISH THE PC WOULD RECOGNIZE IT AGAIN...SOBS

Format then flash the files again. use sp flash tool v5 format+download all
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#24
(01-24-2015, 01:53 PM)hovatek Wrote:
(01-24-2015, 12:54 PM)emmanho2 Wrote: But its not showing any sign of Charging Wen plugged in na...i've left it plugged in 4 Hours even overnight but it kept doing wat I described above....I JUST WISH THE PC WOULD RECOGNIZE IT AGAIN...SOBS

Format then flash the files again. use sp flash tool v5 format+download all

how can I do that when d pc no longer detects it.I've tried countless times
Reply
#25
(This post was last modified: 01-25-2015, 11:17 AM by hovatek. )
(01-25-2015, 06:27 AM)emmanho2 Wrote: how can I do that when d pc no longer detects it.I've tried countless times

what does Sp flash tool show when you try flashing files to the phone? does it just remain at 0%?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#26
(01-25-2015, 11:08 AM)hovatek Wrote:
(01-25-2015, 06:27 AM)emmanho2 Wrote: how can I do that when d pc no longer detects it.I've tried countless times

what does Sp flash tool show when you try flashing files to the phone? does it just remain at 0%?

yes it just remains at 0%
Reply
#27
(01-25-2015, 11:37 AM)emmanho2 Wrote: yes it just remains at 0%

clearly a driver thing. follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html and install all the drivers in the zip file as the tutorial suggested you do if the device still isnt detected after installing vcom
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#28
(01-25-2015, 03:02 PM)hovatek Wrote:
(01-25-2015, 11:37 AM)emmanho2 Wrote: yes it just remains at 0%

clearly a driver thing. follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html and install all the drivers in the zip file as the tutorial suggested you do if the device still isnt detected after installing vcom

Done but still not detecting it
Reply
#29
(01-25-2015, 04:30 PM)emmanho2 Wrote: Done but still not detecting it

go to Device manager and check if there's a yellow triangle in front of Mediatek preloader vcom
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#30
(01-25-2015, 08:48 PM)hovatek Wrote:
(01-25-2015, 04:30 PM)emmanho2 Wrote: Done but still not detecting it

go to Device manager and check if there's a yellow triangle in front of Mediatek preloader vcom

Yes There Is.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)