Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno P9 Stuck at Booting and Rebooting After Flashing of Stock Rom

#41

(02-10-2015, 06:32 PM)hovatek Wrote:
(02-10-2015, 05:33 PM)emmanho2 Wrote: Please i've gotten another PC To try it with..the old one is Corrupt...Please I need Another Permission to download the Tecno P9 4.2 MTK Backup....[email protected]

granted!

Sir After following all d Necessary steps my Laptop still can't find it....But Here's the thing...the Table all of a sudden is now able to boot into Recovery..but d cwm recovery is gone.it's now d normal android recovery...what should I do now?


Reply
#42
(This post was last modified: 02-15-2015, 11:06 AM by hovatek. )
(02-11-2015, 11:23 PM)emmanho2 Wrote: Sir After following all d Necessary steps my Laptop still can't find it....But Here's the thing...the Table all of a sudden is now able to boot into Recovery..but d cwm recovery is gone.it's now d normal android recovery...what should I do now?
Try flashing a CWM recovery image from the CWM backup you have
What exactly was sp flash tool and the phone showing when you tried flashing using SP flash tool
Reply
#43
(02-12-2015, 10:04 AM)hovatek Wrote:
(02-11-2015, 11:23 PM)emmanho2 Wrote: Sir After following all d Necessary steps my Laptop still can't find it....But Here's the thing...the Table all of a sudden is now able to boot into Recovery..but d cwm recovery is gone.it's now d normal android recovery...what should I do now?

What exactly was sp flash tool and the phone showing when you tried flashing using SP flash tool

hello sir i was able to flash the cwm recovery and restored my cwm backup...Thanks a lot for that ..BUT NOW MY INTERNAL STORAGE IS GONE AND THE SD CARD ISN'T MOUNTING TOO...IF I TRY MOUNTING THEM FROM SETTINGS IT JUST REVERTS ITSELF SHOWING "PHONE STORAGE SAFE TO REMOVE" and "SD CARD SAFE TO REMOVE"....PLZ HELP SIR
Reply
#44
(02-15-2015, 05:39 AM)emmanho2 Wrote: hello sir i was able to flash the cwm recovery and restored my cwm backup...Thanks a lot for that ..BUT NOW MY INTERNAL STORAGE IS GONE AND THE SD CARD ISN'T MOUNTING TOO...IF I TRY MOUNTING THEM FROM SETTINGS IT JUST REVERTS ITSELF SHOWING "PHONE STORAGE SAFE TO REMOVE" and "SD CARD SAFE TO REMOVE"....PLZ HELP SIR

probably vold.fstab or recovery.fstab issues. please, create a new thread for this so we'll focus on it
Reply
#45
(02-15-2015, 11:03 AM)hovatek Wrote:
(02-15-2015, 05:39 AM)emmanho2 Wrote: hello sir i was able to flash the cwm recovery and restored my cwm backup...Thanks a lot for that ..BUT NOW MY INTERNAL STORAGE IS GONE AND THE SD CARD ISN'T MOUNTING TOO...IF I TRY MOUNTING THEM FROM SETTINGS IT JUST REVERTS ITSELF SHOWING "PHONE STORAGE SAFE TO REMOVE" and "SD CARD SAFE TO REMOVE"....PLZ HELP SIR

probably vold.fstab or recovery.fstab issues. please, create a new thread for this so we'll focus on it

hello I did a full data wipe in d cwm recovery and it solved it but A greater problem arised.I'm unable to charge d tablet,if I powered on,it goes off immediately d charger is plugged in and if off it kips displayn d Tecno logo and wen going off wen charger is plugged in..i'm confused and Stranded.
Note:i'm using the follow come charger,and i've tried other chargers too...still d same...help sir
Reply
#46
(02-17-2015, 12:29 AM)emmanho2 Wrote: hello I did a full data wipe in d cwm recovery and it solved it but A greater problem arised.I'm unable to charge d tablet,if I powered on,it goes off immediately d charger is plugged in and if off it kips displayn d Tecno logo and wen going off wen charger is plugged in..i'm confused and Stranded.
Note:i'm using the follow come charger,and i've tried other chargers too...still d same...help sir

let me get you straight. The phone is able to boot normally. but once you connect a charger, it goes off
Reply
#47
(02-17-2015, 10:14 AM)hovatek Wrote:
(02-17-2015, 12:29 AM)emmanho2 Wrote: hello I did a full data wipe in d cwm recovery and it solved it but A greater problem arised.I'm unable to charge d tablet,if I powered on,it goes off immediately d charger is plugged in and if off it kips displayn d Tecno logo and wen going off wen charger is plugged in..i'm confused and Stranded.
Note:i'm using the follow come charger,and i've tried other chargers too...still d same...help sir

let me get you straight. The phone is able to boot normally. but once you connect a charger, it goes off

Yes sir
Reply
#48
Hi I need innjoo f2 stock rom
Reply
#49
(02-17-2015, 12:24 PM)emmanho2 Wrote: Yes sir

and the same thing happens whether connected to PC or wall charger? with or without memory card inside?
Reply
#50
Yes.tried all those options
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)