Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Dead THL T100 Sp Flash Tool Error 4001

#21

(01-25-2015, 03:24 PM)hovatek Wrote:
(01-25-2015, 01:46 PM)Bari Wrote: Yes I have. I tried it on a windows 7 laptop. same erro

try the vcom drivers @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html and ensure to install all drivers in the zip. You could also google for the drivers for your exact model. Its a communication issue. Also, try a range of sp flash tool version 3-5 and both the jellybean and kitkat ROMs

No luck still. Could it be a hardware issue?


Reply
#22
(01-31-2015, 09:05 AM)Bari Wrote: No luck still. Could it be a hardware issue?

This error is usually due to following reasons:
1. The Da preloader drivers are not installed properly.
2. The image you are trying to flash is not correct
3. The version of flash tool you are using doesn't
allow the image to flash on the phone.
4. Sp flash tool doesn't have admin permission
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#23
now, we task is to find out which
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#24
(01-31-2015, 09:35 AM)hovatek Wrote: now, we task is to find out which

How?
Reply
#25
(02-01-2015, 03:58 PM)Bari Wrote: How?

lets start from drivers. open device manager and look preloader, vcom or mtk drivers. do you see a yellow triangle in front of any of these?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)