Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] I NEED HELP

#1
(This post was last modified: 02-27-2016, 02:30 PM by umfah. )

PLS ADMIN I NEED UR HLP. I FLASH ONE INFINIX X600 FOR PRIVACY SECURITY, AFTER FLASHING THE PHONE NOW IS SHOWING NO SERVICE. I CHECKED IMEI,BASED BAND ALL OK, I TRIED ALL THE 3 FILES ON THE SITE DESAME THING.


Reply
#2
(02-27-2016, 02:29 PM)umfah Wrote: PLS ADMIN I NEED UR HLP. I FLASH ONE INFINIX X600 FOR PRIVACY SECURITY, AFTER FLASHING THE PHONE NOW IS SHOWING NO SERVICE. I CHECKED IMEI,BASED BAND ALL OK, I TRIED ALL THE 3 FILES ON THE SITE DESAME THING.

Have you tried doing a factory reset in recovery mode?
Reply
#3
(This post was last modified: 03-01-2016, 11:27 PM by umfah. )
(02-28-2016, 12:21 PM)hovatek Wrote:
(02-27-2016, 02:29 PM)umfah Wrote: PLS ADMIN I NEED UR HLP. I FLASH ONE INFINIX X600 FOR PRIVACY SECURITY, AFTER FLASHING THE PHONE NOW IS SHOWING NO SERVICE. I CHECKED IMEI,BASED BAND ALL OK, I TRIED ALL THE 3 FILES ON THE SITE DESAME THING.

Have you tried doing a factory reset in recovery mode?

yes i did
Reply
#4
(03-01-2016, 06:18 PM)umfah Wrote: yes i did

can you get access to a working X600? maybe you can backup its NVRAM and Secro in TWRP recovery
Reply
#5
(03-03-2016, 09:18 AM)hovatek Wrote:
(03-01-2016, 06:18 PM)umfah Wrote: yes i did

can you get access to a working X600? maybe you can backup its NVRAM and Secro in TWRP recovery

ok i will try
Reply
#6
(03-06-2016, 11:59 PM)umfah Wrote: ok  i will try

You could also try SN Write tool
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)