Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno A7 buggs

#11

Hi,
I flashed It but it still restarting itself after a bugg!
Is there another solution to try?
If yes, please help me, I'm very sad because of this phone
Thank you.


Reply
#12
(03-09-2016, 04:27 PM)PatMus Wrote: Hi,
I flashed It but it still restarting itself after a bugg!
Is there another solution to try?
If yes, please help me, I'm very sad because of this phone
Thank you.

Have you flashing with format+download then a factory reset from recovery?
Reply
#13
(This post was last modified: 03-10-2016, 02:54 PM by PatMus. )
Hi,
Yes, I did it. But I flashed with a MT6577 usb driver when its CPU is a MT6592 because I didn't find a MT6592 driver. Can that be a reason? or is it a hadware problem?
Please, I need your help.
Reply
#14
(03-10-2016, 02:53 PM)PatMus Wrote: Hi,
Yes, I did it. But I flashed with a MT6577 usb driver when its CPU is a MT6592 because I didn't find a MT6592 driver. Can that be a reason? or is it a hadware problem?
Please, I need your help.

use the driver installation guide @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html.
can the phone boot into recovery mode?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#15
Yes, it boot in recovery mode without problem.
Reply
#16
(03-10-2016, 10:40 PM)PatMus Wrote: Yes, it boot in recovery mode without problem.

1. Was factory reset successful? 
2. Which A7 firmware did you flash?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#17
Yes, the factory reset was succesful.
I flashed with the ROM that I downloaded from the link you gave.
Can it be a Hardware problem?
Reply
#18
(03-12-2016, 01:18 PM)PatMus Wrote: Yes, the factory reset was succesful.
I flashed with the ROM that I downloaded from the link you gave.
Can it be a Hardware problem?

I doubt it. we might need to get you a different firmware
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#19
Hi,
I flashed with another ROM and it seems to work correctly. But the problem of the NVRAM persist. So I want to know if you could search for me a data user backup of another tecno A7 in which I can pick a NVRAM file.
Thank you so much.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)