Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] My Phone wont boot normally

#1

Tecno P5S
I accidentally flashed a Tecno H6 CWM recovery.img on a Tecno P5S, now the phone doesn't reboot normally, nor on recovery, it only brings up the Tecno logo then goes off again then keeps doing this until the battery drains , I've tried using SP Flash tool to flash back the stock firmware but it does not detect the phone. Also tried using fastboot to install the correct recovery.img but it wont work either. Kindly help here.


Reply
#2
(This post was last modified: 03-01-2016, 10:56 AM by matybazz. )
(03-01-2016, 06:59 AM)Aketch Wrote: Tecno P5S
I accidentally flashed a Tecno H6 CWM recovery.img on a Tecno P5S, now the phone doesn't reboot normally, nor on recovery, it only brings up the Tecno logo then goes off again then keeps doing this until the battery drains , I've tried using SP Flash tool to flash back the stock firmware but it does not detect the phone. Also tried using fastboot to install the correct recovery.img but it wont work either. Kindly help here.

Ensure that the drivers and properly installed Follow this guide @ http://forum.hovatek.com/thread-440.html
Reply
#3
Hey Matybazz, thanks for your earlier post, however, I followed the installations instructions carefully but the SP flash gives the S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004) error. Although I had no phone of the same model, I manually installed the drivers. The phone still charges when connected to the PC via USB
Reply
#4
(03-01-2016, 07:38 PM)Aketch Wrote: Hey Matybazz, thanks for your earlier post, however, I followed the installations instructions carefully but the SP flash gives the S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004) error. Although I had no phone of the same model, I manually installed the drivers. The phone still charges when connected to the PC via USB

Power off the hold volume down then connect to pc to flash
Reply
#5
(03-01-2016, 07:38 PM)Aketch Wrote: Hey Matybazz, thanks for your earlier post, however, I followed the installations instructions carefully but the SP flash gives the S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004) error. Although I had no phone of the same model, I manually installed the drivers. The phone still charges when connected to the PC via USB

see https://forum.hovatek.com/thread-439.html for the fix

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)