Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ANDROID PHONE WON'T CHARGE.

#1

Please I have this infinix with me. It doesn't charge when it's on but shows the battery indicator when it's off, but no % sign. What would be the cause and how can this be solved. 
Quick response please. 
Thanks.


Reply
#2
(03-01-2016, 05:01 PM)dj_accex Wrote: Please I have this infinix with me. It doesn't charge when it's on but shows the battery indicator when it's off, but no % sign. What would be the cause and how can this be solved. 
Quick response please. 
Thanks.

When did it start and hope nothing happend before it started?
Reply
#3
(This post was last modified: 03-02-2016, 06:41 AM by dj_accex. )
(03-01-2016, 09:39 PM)matybazz Wrote:
(03-01-2016, 05:01 PM)dj_accex Wrote: Please I have this infinix with me. It doesn't charge when it's on but shows the battery indicator when it's off, but no % sign. What would be the cause and how can this be solved. 
Quick response please. 
Thanks.

When did it start and hope nothing happend before it started?

It started 2 Sundays back. The phone was connected to power for some hours, when I did checked It later after 2hrs, It wasn't charging any more just like that. Thought it was the USB cable, tried many type it was the same not charging. I later found out that when the phone is switched off it will charge to 19%, that's the max it can charge to. 
Please have Any body come across such?

Let me know what's really wrong  cos 'm confused here. 
Thanks.
Reply
#4
(03-02-2016, 06:40 AM)dj_accex Wrote: It started 2 Sundays back. The phone was connected to power for some hours, when I did checked It later after 2hrs, It wasn't charging any more just like that. Thought it was the USB cable, tried many type it was the same not charging. I later found out that when the phone is switched off it will charge to 19%, that's the max it can charge to. 
Please have Any body come across such?

Let me know what's really wrong  cos 'm confused here. 
Thanks.

OK see https://forum.hovatek.com/thread-585.html
Reply
#5
(03-02-2016, 01:53 PM)matybazz Wrote:
(03-02-2016, 06:40 AM)dj_accex Wrote: It started 2 Sundays back. The phone was connected to power for some hours, when I did checked It later after 2hrs, It wasn't charging any more just like that. Thought it was the USB cable, tried many type it was the same not charging. I later found out that when the phone is switched off it will charge to 19%, that's the max it can charge to. 
Please have Any body come across such?

Let me know what's really wrong  cos 'm confused here. 
Thanks.

OK see https://forum.hovatek.com/thread-585.html

Lemme go give it a try. I'll get back to you.
Reply
#6
(03-02-2016, 06:40 AM)dj_accex Wrote: It started 2 Sundays back. The phone was connected to power for some hours, when I did checked It later after 2hrs, It wasn't charging any more just like that. Thought it was the USB cable, tried many type it was the same not charging. I later found out that when the phone is switched off it will charge to 19%, that's the max it can charge to. 
Please have Any body come across such?

Let me know what's really wrong  cos 'm confused here. 
Thanks.

whats the phone model and have you tried flashing the firmware?
Reply
#7
(03-03-2016, 10:20 AM)hovatek Wrote:
(03-02-2016, 06:40 AM)dj_accex Wrote: It started 2 Sundays back. The phone was connected to power for some hours, when I did checked It later after 2hrs, It wasn't charging any more just like that. Thought it was the USB cable, tried many type it was the same not charging. I later found out that when the phone is switched off it will charge to 19%, that's the max it can charge to. 
Please have Any body come across such?

Let me know what's really wrong  cos 'm confused here. 
Thanks.

whats the phone model and have you tried flashing the firmware?

It's an Infinix Hot Note 16+2gb and I have not tried flashing it. Will flashing it make it work? Need reply. Thanks.
Reply
#8
(03-01-2016, 05:01 PM)dj_accex Wrote: Please I have this infinix with me. It doesn't charge when it's on but shows the battery indicator when it's off, but no % sign. What would be the cause and how can this be solved. 
Quick response please. 
Thanks.

Download firmware https://forum.hovatek.com/thread-533.html
To flash the files, follow this guide @ http://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)