Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

help wiko lenny dead after firmware flash

#1
Bug 

i have wiko lenny dual sim that i flashed with wiko lenny version 10 firmware using the exe file that comes with the firmware.the download/flash was very successful without any errors.but now my phone cant boot,charge or even be detected by my pc.i tried holding down a combination of power key with volume down and volume up buttons but nothing works.is there any hopes of getting it back to life????????? please help


Reply
#2
(03-08-2016, 07:39 AM)bestbuy Wrote: i have wiko lenny dual sim that i flashed with wiko lenny version 10 firmware using the exe file that comes with the firmware.the download/flash was very successful without any errors.but now my phone cant boot,charge or even be detected by my pc.i tried holding down a combination of power key with volume down and volume up buttons but nothing works.is there any hopes of getting it back to life????????? please help

take out the battery, reinsert then try flashing again
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(03-08-2016, 11:15 AM)hovatek Wrote:
(03-08-2016, 07:39 AM)bestbuy Wrote: i have wiko lenny dual sim that i flashed with wiko lenny version 10 firmware using the exe file that comes with the firmware.the download/flash was very successful without any errors.but now my phone cant boot,charge or even be detected by my pc.i tried holding down a combination of power key with volume down and volume up buttons but nothing works.is there any hopes of getting it back to life????????? please help

take out the battery, reinsert then try flashing again
Reply
#4
It also happened to me  iIneed help
Reply
#5
(05-05-2016, 11:09 PM)Xperanza Wrote: It also happened to me  I need help, I downloaded d file from start to finish and i ddnt get any errors after flashing, but my pc wouldn't make any sound to show that I plugged in a device..... Normally when such thing happens to TECNO phones, I'll repeat the procedure and it works...... Why is wiko exceptional..... I need help 


Reply
#6
Okay here is the trick...dont flash with v14 firmware ..install new usb drivers.download new firmware then flash your phone

Sent from my HIGHWAY SIGNS using Tapatalk
Reply
#7
If usb not recognised open the phone motherboad then look for a round gold pin called xcolo or xkolo and shot it with ground then insert usb cable and flash

Sent from my HIGHWAY SIGNS using Tapatalk
Reply
#8
(05-06-2016, 05:58 PM)bestbuy Wrote: If usb not recognised open the phone motherboad then look for a round gold pin called xcolo or xkolo and shot it with ground then insert usb cable and flash

Sent from my HIGHWAY SIGNS using Tapatalk

First : sorry for my bad english; I have wiko lenny too and after I dismantled the phone, and found KCOL0 TP, shorted it to Ground and connected USB cable and after that my phone is conecting and disconecting all the time. Not remain conected and can`t flash firmware.Please help me with any sugestions. Thanks in advance.
Reply
#9
Uninstall vcom drivers and install them again...then make sure driver signature enforcement is disabled in your computer

Sent from my HIGHWAY SIGNS using Tapatalk
Reply
#10
(05-08-2016, 07:31 AM)bestbuy Wrote: Uninstall vcom drivers and install them again...then make sure driver signature enforcement is disabled in your computer

Sent from my HIGHWAY SIGNS using Tapatalk

Ok I have done but same problem.Connecting and disconecting all the time.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)