Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pls i need your help

#1

My play store and YouTube are not loading..... I dont kno how to fix dis pls help me

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile


Reply
#2
(03-14-2016, 08:21 AM)ife007ade Wrote: My play store and YouTube are not loading..... I dont kno how to fix dis pls help me

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile

have you tried hard reset?
Reply
#3
(03-14-2016, 08:21 AM)ife007ade Wrote: My play store and YouTube are not loading..... I dont kno how to fix dis pls help me

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile

are they popping up errors or what?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
Its saying no network connection

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile
Reply
#5
(03-14-2016, 01:27 PM)ife007ade Wrote: Its saying no network connection

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile

i think your google account is not synch well, so go there and chek . clic on synch now and after doing go back and try

Reply
#6
(03-14-2016, 01:27 PM)ife007ade Wrote: Its saying no network connection

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile

See https://forum.hovatek.com/thread-4082.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)