Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rom Backup trouble

#1

I'm using a Vodafone V685. I've followed your instructions to install PDAnet and open the MTK tools but my phone is not displaying in MTK tools. Device is showing that it is picking up my pc, charging and usb debugging is enabled. I'm using Windows 10. I tried the cable on a different phone and it is working. Moved the cable different usb ports but the phone is still not picking up in MTK tools. Please advisehttps://forum.hovatek.com/images/smilies/huh.gif


Reply
#2
(03-14-2016, 10:23 PM)acnasty Wrote: I'm using a Vodafone V685. I've followed your instructions to install PDAnet and open the MTK tools but my phone is not displaying in MTK tools. Device is showing that it is picking up my pc, charging and usb debugging is enabled. I'm using Windows 10. I tried the cable on a different phone and it is working. Moved the cable different usb ports but the phone is still not picking up in MTK tools. Please advisehttps://forum.hovatek.com/images/smilies/huh.gif

Setup adb https://forum.hovatek.com/thread-588.html
Reply
#3
(This post was last modified: 08-17-2016, 07:38 PM by hovatek. )
(03-14-2016, 10:23 PM)acnasty Wrote: I'm using a Vodafone V685. I've followed your instructions to install PDAnet and open the MTK tools but my phone is not displaying in MTK tools. Device is showing that it is picking up my pc, charging and usb debugging is enabled. I'm using Windows 10. I tried the cable on a different phone and it is working. Moved the cable different usb ports but the phone is still not picking up in MTK tools. Please advisehttps://forum.hovatek.com/images/smilies/huh.gif

must be an ADB clash.
see https://forum.hovatek.com/thread-10111.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)