Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] tecno h5 rom

#41

With the help of God and u.... The phone is now back running on the original os. I saw someone who uploaded the cwm backup via Google drive ,so I forwarded it to my drive... With the help of es file explorer link with my Google drive account I moved it to my memory and restored it..... Thanks very much, I really appreciate your effort..... YOU R THE BEST


Reply
#42
(01-31-2015, 03:48 PM)oluwapoju Wrote: With the help of God and  u.... The phone is now back running on the original os. I saw someone who uploaded the cwm backup via Google drive ,so I forwarded it to my drive... With the help of es file explorer link with my Google drive account I moved it to my memory and restored it..... Thanks very much, I really appreciate your effort..... YOU R THE BEST
excellent! we sent you an email. check your inbox.
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#43
(01-31-2015, 03:48 PM)oluwapoju Wrote: With the help of God and  u.... The phone is now back running on the original os. I saw someone who uploaded the cwm backup via Google drive ,so I forwarded it to my drive... With the help of es file explorer link with my Google drive account I moved it to my memory and restored it..... Thanks very much, I really appreciate your effort..... YOU R THE BEST

Please, i have a bricked H5. can you kindly upload the MTK backup of your own to google drive or dropbox and drop the download link... im begging you bro.. pls
Reply
#44
am avin pr backin up the mtk ..... system not detectin phone
Reply
#45
(02-01-2015, 11:13 PM)oluwapoju Wrote: am avin pr backin up the mtk ..... system not detectin phone

did you install PdaNet as described @  https://forum.hovatek.com/thread-468.html ?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#46
Install still not working
Reply
#47
(02-02-2015, 10:18 AM)oluwapoju Wrote: Install still not working

did you connect the phone to PC (via USB cord) with usb debugging enabled before installing Pdanet?
please, uninstall Pdanet and do this
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#48
Now backing up... Will upload in a jiffy
Reply
#49
(02-02-2015, 04:36 PM)oluwapoju Wrote: Now backing up... Will upload in a jiffy

God bless you bro. please, dropbox or google drive
Reply
#50
(This post was last modified: 02-02-2015, 09:05 PM by hovatek. )
Dropbox link: https://www.dropbox.com/s/ppbrm1luo4xbiq...p.zip?dl=0
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)