Hi, Guest! Login / Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] tecno h5 rom

#1

I .format my tecno H5 with sp flash tools, now my phones don't boot and not taking charge. Email: [email protected]


Reply
#2
(01-26-2015, 03:37 PM)oluwapoju Wrote: I .format my tecno H5 with sp flash tools, now my phones don't boot and not taking charge. Email: [email protected]

just granted you download permission for H5 MTK backup. download and flash it to your phone using SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
Thankz
Reply
#4
Av been granted permission... But after flashing it .. The tecno h5 still fail to come up
Reply
#5
(This post was last modified: 01-27-2015, 02:03 PM by hovatek. )
(01-26-2015, 08:45 PM)oluwapoju Wrote: Av been granted permission... But after flashing it .. The tecno h5 still fail to come up

download CWM recovery image for H5 @ https://forum.hovatek.com/thread-75.html then flash it to the phone using sp flash tool. let's know if it's able to enter CWM recovery
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
Will try that.... But the phone is not rooted
Reply
#7
(01-27-2015, 02:10 PM)oluwapoju Wrote: Will try that.... But the phone is not rooted

your flashing our MTK backup has already rooted it. flash the cwm image using sp flash tool then let's know if it's able to enter Clockworkmod recovery
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#8
I justjust got a new PC... But whenever I try installing sp tool v 5.. The error msg I get is " this app has failed to start because the app configuration is incorrect..
So I also install the v3 of the flash tool, but tried loading the scatter file on it.. I get is error" failed to create an XML document" kindly help me out
Reply
#9
The phone is now charging..... Thanks hovatek
Reply
#10
After power on the phone is stuck at the tecno logo
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)