Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 1.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Custom ROM] LOLLIPOP ROM PORTED TO TECNO H6

#11

(02-21-2015, 04:51 PM)mazyl Wrote: You've tried it right? Is it really worth the risk?

Sent from my TECNO H6

I use m3, not h6 so I can't say for sure

Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile


Reply
#12
(01-29-2015, 08:44 PM)satin Wrote: I don't get the home key back light thing. Please, explain

Sent from Hovatek Forum on Tapatalk

U said u don't get the home key backlight thing. So I figured u have tried it before...

Sent from my TECNO H6
Reply
#13
(02-21-2015, 09:32 PM)mazyl Wrote: U said u don't get the home key backlight thing. So I figured u have tried it before...

Sent from my TECNO H6

I meant I didn't understand what the OP meant by what he was saying about it

Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile
Reply
#14
How far with this lollipop rom. Anyone tried it yet?

Sent from my TECNO H6
Reply
#15
(This post was last modified: 03-31-2015, 09:45 AM by cheesy. )
(01-26-2015, 08:05 PM)M3.i Wrote: I successfully ported a custom lollipop ROM created for Walton primo gh2 to tecno H6.however there are some bugs.
* Screen brightness cannot get as low as the minimum with stock rom
*Home key backlight continues to pulse after notifications have been cleared
*background sending of SMS to the manufacturers of Walton primo gh2
Pls any ideas on how I can fix these bugs? Thanks

Heres the link to the port rom
https://www.dropbox.com/s/2kp7ezy4eajel5...3.zip?dl=0





Screenshots??
Reply
#16
Please the link to the ported ROM is not working...

Sent from my TECNO H6 using Hovatek mobile
Reply
#17
Oh Guy, I just did a little research on the Walton primo gh2 and I found out it was on a Jelly bean 4.2.2 rom and not a lollipop ROM... No reason to lie to us...

Sent from my TECNO H6 using Hovatek mobile
Reply
#18
Wow u tried the ROM and its working very well. But there is one bug I've seen so far.. Anytime u receive a call through the l-call it pts the call automatically on hold... How do I fix this?

Sent from my Primo GH2 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)