Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] totally dead m3 not flashing

#11

(03-28-2016, 09:25 PM)jjonaivi Wrote: no, I didn't select user data & cache & I also click download only.  dis what happened, d Phone use to switch on d data itself thus drain ba3.  so I had to flash a new rom. at first, I formatted it. via spfllash den download d ROM, it showed d yellow progressive line & wrote completed, but to my surprise I tried to on it, but it only vibrates. Trying to flash it again,  I keep seeing that error .it will show 100% & start counting b4 bringing up d error. I HV installed d  vcom preloadeder manually, done almost everything, but still no solution. I still need help cos this not d first time I would flash a fone I HV not encountered such problem b4

Ok, try New OS and 4.4


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#12
(03-29-2016, 06:01 PM)hovatek Wrote:
(03-28-2016, 09:25 PM)jjonaivi Wrote: no, I didn't select user data & cache & I also click download only.  dis what happened, d Phone use to switch on d data itself thus drain ba3.  so I had to flash a new rom. at first, I formatted it. via spfllash den download d ROM, it showed d yellow progressive line & wrote completed, but to my surprise I tried to on it, but it only vibrates. Trying to flash it again,  I keep seeing that error .it will show 100% & start counting b4 bringing up d error. I HV installed d  vcom preloadeder manually, done almost everything, but still no solution. I still need help cos this not d first time I would flash a fone I HV not encountered such problem b4

Ok, try New OS and 4.4
oh my God. it has finally worked with the new version. am so very much greatful to hovatek
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)