Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] TECHNO M3 GOT DEAD WHILE FLASHING WITH SP

#1

hi Admin my techno m3 got dead while flash and now the only response i get while trying to reflash is

Error.png S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL



[Description]



l [H/W] Fail to download DA to baseband chip's internal SRAM!



[Reason]



1. There’s a cable communication problem between Flash Tool and Boot ROM.



2. Target might be shutdown unexpectedly or target lost power supply.



3. The DA is not correct.



[Solution]



1. Try again.



2. Proceed H/W checking in download cable and target side com port.



3. Monitor if power-drop occurred in target side.



the Device does not turn on or even charge please i need help urgently

Regards


Reply
#2
(04-07-2016, 12:35 PM)martzboy Wrote: hi Admin my techno m3 got dead while flash and now the only response i get while trying to reflash is

Error.png S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL



[Description]



l   [H/W] Fail to download DA to baseband chip's internal SRAM!



[Reason]



1.         There’s a cable communication problem between Flash Tool and Boot ROM.



2.         Target might be shutdown unexpectedly or target lost power supply.



3.         The DA is not correct.



[Solution]



1.         Try again.



2.         Proceed H/W checking in download cable and target side com port.



3.         Monitor if power-drop occurred in target side.



the Device does not turn on or even charge  please i need help urgently

Regards

See https://forum.hovatek.com/thread-439.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)