Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My Tecno M3 is telling me Encryption unsuccessful after flashing pls help

#1
(This post was last modified: 01-29-2015, 03:38 AM by dogstyle007. )

Please help.... after flashing my tecno M3 with the stock from downloaded from here with sp flash tool...... my tecno will boot normal but wont pass at where they will be telling me Encryption unsuccessful that i should reset the phone.... and when i try to reset it......it doesnt seem to click.... i av done factory format and partition wipe its still the same tin pls help ASAP


Reply
#2
(01-29-2015, 03:35 AM)dogstyle007 Wrote: Please help.... after flashing my tecno M3 with the stock from downloaded from here with sp flash tool...... my tecno will boot normal but wont pass at where they will be telling me Encryption unsuccessful that i should reset the phone.... and when i try to reset it......it doesnt seem to click.... i av done factory format and partition wipe its still the same tin pls help ASAP

are you sure there's an SD card in the phone?
read. https://forum.hovatek.com/thread-579.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
yea there is sd card in it
Reply
#4
(01-29-2015, 01:52 PM)dogstyle007 Wrote: yea there is sd card in it

have you followed the guide @ the link?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(01-29-2015, 04:43 PM)hovatek Wrote:
(01-29-2015, 01:52 PM)dogstyle007 Wrote: yea there is sd card in it

have you followed the guide @ the link?

yea i have..... still the same thing its telling me mount/data error... dont just know wat to do

Reply
#6
(01-30-2015, 05:00 AM)dogstyle007 Wrote: yea i have..... still the same thing its telling me mount/data error... dont just know wat to do

format in sp flash tool then flash the files again.
if same thing then paste the content of your scatter file here for modding against a firmware upgrade
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(01-30-2015, 10:24 AM)hovatek Wrote:
(01-30-2015, 05:00 AM)dogstyle007 Wrote: yea i have..... still the same thing its telling me mount/data error... dont just know wat  to do

format in sp flash tool then flash the files again.
if same thing then paste the content of your scatter file here for modding against a firmware upgrade

ok i was able to get past the Encryption unsuccessful by holding the volume down and power button then i wiped it thru there but now the phone has booted normally to the startup screen where i need to select english but the problem am having is that m i cant click the next button... and when i check the phone information i noticed that the 2 imei are unkown...... and i dont really know the exact version of the tecno... i requested for permission to download tecno old tecno m3 stock rom but you havent granted me access pls help
Reply
#8
(01-30-2015, 02:09 PM)dogstyle007 Wrote: ok i was able to get past the Encryption unsuccessful by holding the volume down and power button then i wiped it thru there but now the phone has booted normally to the startup screen where i need to select english but the problem am having is that m i cant click the next button... and when i check the phone information i noticed that the 2 imei are unkown...... and i dont really know the exact version of the tecno... i requested for permission to download tecno old tecno m3 stock rom but you havent granted me access pls help

you wont be needing the stock rom for now
read https://forum.hovatek.com/thread-116.html for the IMEI issue
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
(01-30-2015, 02:51 PM)hovatek Wrote:
(01-30-2015, 02:09 PM)dogstyle007 Wrote: ok i was able to get past the Encryption unsuccessful by holding the volume down and power button then i wiped it thru there but now the phone has booted normally to the startup screen where i need to select english but the problem am having is that m i cant click the next button... and when i check the phone information i noticed that the 2 imei are unkown...... and i dont really know the exact version of the tecno... i requested for permission to download tecno old tecno m3 stock rom but you havent granted me access pls help

you wont be needing the stock rom for now
read https://forum.hovatek.com/thread-116.html for the IMEI issue

will try that and get back to you....
Reply
#10
(01-30-2015, 04:17 PM)dogstyle007 Wrote:
(01-30-2015, 02:51 PM)hovatek Wrote:
(01-30-2015, 02:09 PM)dogstyle007 Wrote: ok i was able to get past the Encryption unsuccessful by holding the volume down and power button then i wiped it thru there but now the phone has booted normally to the startup screen where i need to select english but the problem am having is that m i cant click the next button... and when i check the phone information i noticed that the 2 imei are unkown...... and i dont really know the exact version of the tecno... i requested for permission to download tecno old tecno m3 stock rom but you havent granted me access pls help

you wont be needing the stock rom for now
read https://forum.hovatek.com/thread-116.html for the IMEI issue

will try that and get back to you....

it doesnt seem to work.... i tried using mtkdroid to backup the imei/navram but it doesnt allow me to click there,,,,,
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)